Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS logo

Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS

Om firma

Kvalitet er vårt varemerke - velger du Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS som din samarbeidspartner blir du garantert fornøyd!

Les mer om bedriften
Telefonnummer
67 56 00...
Adresse

Lommedalsveien 282

1350 Lommedalen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Kvalitet er vårt varemerke - velger du Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS som din samarbeidspartner blir du garantert fornøyd!

Om oss

Profesjonell taktekking i Lommedalen. Kvalitet i alle ledd!

Vi ønsker å bli forbundet med kvalitet og god service. Derfor stiller vi høye krav til håndverkernes kompetanse og materialene de bruker. I 50 år har vi levert blikkenslagertjenester som taktekking, taksikring og fasadetekking til kundenes tilfredshet. Er du i tvil om hvem du skal ringe når taket lekker eller må sikres mot snøras? Kontakt Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS.

Håndverkstradisjonen

Vi er stolte av faget vårt og opptatt av å videreføre de gode håndverkstradisjonene. Samtidig er vi ikke redd for å ta i bruk nye moderne metoder der det kan gi best resultat. Overlat taktekkingen til fagmenn fra Lommedalen Blikkenslageri AS - sikkert, effektivt og stilfullt.

Kvalitet

Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS ønsker å bli forbundet med kvalitet. Det innebærer solid fagkunnskap og at materialene vi bruker holder førsteklasses kvalitet. Vi er opptatt av perfeksjonisme ned til detalj nivå og leverer alltid et arbeid som er en blikkenslagermester verdig. Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS - blikkenslagertjenester for Asker og Bærum og omegn.

Verdier

Kompetanse, kunnskap, punktlighet og god service er nøkkelord for vår bedrift. Vårt ønske er å gi hver kunde beste valuta for pengene på taktekking og andre blikkenslagertjenester! Vi leverer alltid skreddersydde tjenester som imøtekommer kundens funksjonelle og estetiske krav!

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS

Omsetning

5 384 tkr

Fortjenestemargin

9.40 %

Antall ansatte

10

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

LOMMEDALEN BLIKKENSLAGERI OG STILLASUTLEIE AS

Org.nr:

938164622

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.911 Blikkenslagerarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

09.01.1986

Lederstillinger/Administrasjon
Vidar Olavsen

Daglig leder

Olav Martin Olavsen

Styrets leder

Vidar Olavsen

Nestleder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

67560061

6756 0061

675 60 061

67 56 00 61