Om Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS

Kvalitet er vårt varemerke - velger du Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS som din samarbeidspartner blir du garantert fornøyd!

Om oss

Profesjonell taktekking i Lommedalen. Kvalitet i alle ledd!

Vi ønsker å bli forbundet med kvalitet og god service. Derfor stiller vi høye krav til håndverkernes kompetanse og materialene de bruker. I 50 år har vi levert blikkenslagertjenester som taktekking, taksikring og fasadetekking til kundenes tilfredshet. Er du i tvil om hvem du skal ringe når taket lekker eller må sikres mot snøras? Kontakt Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS.

Håndverkstradisjonen

Vi er stolte av faget vårt og opptatt av å videreføre de gode håndverkstradisjonene. Samtidig er vi ikke redd for å ta i bruk nye moderne metoder der det kan gi best resultat. Overlat taktekkingen til fagmenn fra Lommedalen Blikkenslageri AS - sikkert, effektivt og stilfullt.

Kvalitet

Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS ønsker å bli forbundet med kvalitet. Det innebærer solid fagkunnskap og at materialene vi bruker holder førsteklasses kvalitet. Vi er opptatt av perfeksjonisme ned til detalj nivå og leverer alltid et arbeid som er en blikkenslagermester verdig. Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS - blikkenslagertjenester for Asker og Bærum og omegn.

Verdier

Kompetanse, kunnskap, punktlighet og god service er nøkkelord for vår bedrift. Vårt ønske er å gi hver kunde beste valuta for pengene på taktekking og andre blikkenslagertjenester! Vi leverer alltid skreddersydde tjenester som imøtekommer kundens funksjonelle og estetiske krav!

Eier du bedriften?

Logg in

Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

LOMMEDALEN BLIKKENSLAGERI OG STILLASUTLEIE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

09.01.1986

Org.nr:

938164622

Aksjekapital

240000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

43.911 Blikkenslagerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Vidar Olavsen

Styrets leder

Olav Martin Olavsen

Nestleder

Vidar Olavsen

Varamedlem

Vera Ritter Olavsen

Økonomisk informasjon

Omsetning

6 969 tkr

Fortjenestemargin

38,8 %

Antall ansatte

6

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

675600616756 0061675 60 06167 56 00 61