Om love your look A T Wergeland - Jenssen etabl. 2000

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

love your look A T Wergeland - Jenssen etabl. 2000, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnLOVE YOUR LOOK V/ ANITA TOPNESVÅG WERGELAND JENSSEN
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:981164598
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Anita Topnesvåg Wergeland-JenssenInnehaver

Omtaler om love your look A T Wergeland - Jenssen etabl. 2000

Emilie Thomassen

mer enn ett år siden

Har gått til Anita for neglbehandlinger, massasje, hudpleie, fot behandlinger og hårfjerning i 6 år!
Anita er kunnskapsrik, trygg og hun lytter til deg før hun tilbyr behandlinger som hun mener passer best for deg og det du ønsker ut av behandligen.
Som kunde er følelsen av å være viktig fra du trer inn døren, noe av det viktigste for meg og min spa opplevelse, og dette er helt klart en del av opplevelsen hos "Love your look".
For ca 6 år siden startet jeg en fast negl rutine hos Anita, med hennes erfaring og kunnskap klarte hun det flere andre negldesignere ikke har fått til med mine negler. Etter år med negl biting og en annerledes negl etter en "dørklem" var de ikke symmetriske, tynne/myke og meget korte, men etter første behandling var mine egne negler penere, lengre (festet til fingertuppen var blitt lengre) og smalere, noe som trolig er et resultat av at Anita la negler som lå pent i 4 uker, med kun en liten mellom behandling som var inkludert i prisen. Tidligere har jeg opplevd at neglene løsner langs neglbåndene etter 7-10 dager.

Fotpleie er noe jeg anbefaler alle mine venninner, og er et fast element i min "vår rutine". Jeg er ikke like flink til å følge opp egne føtter gjennom vinteren, men etter en behandling hos Anita er dette glemt. Lite kan toppe følelsen av stelte, myke føtter, med pene negler i sommer sandalene. Også her gjør Anita en bedre jobb en jeg tidligere har erfart, og acryl neglene er pene, jevne og de sitter godt.
Etter hvert som tjenestene Anita tilbyr har utvidet seg, har jeg benyttet meg av hudpleie, voksing, brynforming og massasjer.
Jeg har en meget sensitiv hud, og vi har rosacea i familien, men etter første behandling hos Anita har jeg merket forskjell på min hud, og jeg har fulgt de etterbehandlingene som jeg er blitt anbefalt for vinter og sommersesongen.
Anita er profesjonell, informativ- under og etter behandlingene, og hun undersøkte min hud før første behandling, noe som ga meg ytterligere tryggheten om at min hud var i gode hender. Og dette er siden blitt bevist gang på gang.
Salongen til Anita gir deg den gode avslappede spa opplevelsen fra du trer inn døren, Anita tar i mot deg på et profesjonelt og avslappet vis og du får virkelig føle på det at du er viktig, hun lytter og du får det betaler for pluss det lille ekstra som gjør at du vil komme tilbake gang på gang.
Hun tilbyr deg produkter for etterbehandling, dette for å opprettholde resultatet, men jeg har aldri opplevd noe kjøpepress eller at det hun anbefaler deg er mer-salg eller sponset.

Svar fra firma

Dette er hva jeg kaller godt omdømme :-) og det gleder meg at enkelte faktisk tar seg tid til å gi tilbakemeldinger .... takk selv vil jeg si !

Susanne

mer enn ett år siden

Jeg har gått gjentatte ganger til hudbehandling hos Anita. Hun er kunnskapsrik og meget dyktig i det hun gjør og i tillegg til at hun har et behagelig vesen. Jeg kan anbefale hennes salong på det varmeste - både for hudpleie og massage.

A .H. M.

mer enn ett år siden

jeg skulle ha laget et innlegg her for lenge siden, jeg har gått fast hos Anita i over 5 år fant vi ut idag! Hun er den beste jeg har gått til på negler, og hun har også gitt meg god massasje et par ganger nå. Innimellom hjelper hun meg med å fjerne litt hår her og der også, hun er flink til alle de tjenestene hun har syns jeg!

Lillian J

mer enn ett år siden

Jeg er veldig fornøyd med Anita. Jeg har bare gode erfaringer gjennom snart 4 år hos henne. Hun er flink!

A . M

mer enn ett år siden

Endelig en negledesigner som gjør en skikkelig bra jobb!På anbefaling har jeg prøvet Anita Topnesvåg, og hun er både dyktig og nøye, og ikke minst hyggelig,Jeg går og får gjort neglene hver 4. uke! Og det er jeg kjempefornøyd med.Hun har mange tjenester, praktisk og få ordnet bryn og hårfjerning samtidig! Varme anbefalinger gir jeg henne!

WDA

mer enn ett år siden

Jeg får massage hos Anita ca hver 4 uge og er kommet hos hende i snart 2 år. Jeg sidder på kontor til daglig hvilket betyder at mine arme, skuldre og nakke fort bliver spændt. Hun er super dygtig til at løsne op i dette, og til at følge mine instrukser hvis jeg er "ekstra" spændt noen steder på kroppen. Oven i det er jeg også rigtig glad for servicen genetelt og føler mig meget tryg ved Anita :)

L.A

mer enn ett år siden

Har gått hos Anita i 5 år både for negler, hårfjerning og nå også massasje/hudterapi. den dama kan sakene sine og er både proff og hyggelig. har også prøvd andre steder for negler, men er ikke i tvil om hvem som gjør den beste jobben. Anita er også forhandler av en hudpleieserie som ga huden mitt nytt liv!

A

mer enn ett år siden

Anita Topnesv.g er en dyktig mass.r med kunnskap om muskler og kropp, noe som er viktig for en god massasje. Jeg tar en halv time behandling hos henne ca hver 14. dag og dette hjelper meg enormt gjennom dager med stress og opphengte muskler! Og hun er sterk i klypa:-)

caroline

mer enn ett år siden

jeg har vært hos mange forskjellige negldesignere.. men anita kan virkelig lage holdbare og vakre negler… jeg ble anbefalt anita av en kollega.. det er uanstrengt og hyggelig å være i salongen til anita… jeg vil absolutt anbefale love my look!

Ruth M. J.

mer enn ett år siden

Jeg vil gjerne gi min negledesigner honnør for de fine neglene hun holder på meg, jeg er en godt voksen dame på over 70 som har vært fast hos Anita i mer enn 3 år nå .Mine negler holdt bare ikke stand , tørre og flisete , og jeg må si det er både pent og meget holdbart dette med akryl på neglene. Så tusen takk for både kvalitet og hygge hos deg!