Om Lovisenberg Diakonale Sykehus AS

Lovisenberg Diakonale Sykehus AS eies av de diakonale stiftelsene Diakonova og Diakonissehuset Lovisenberg, drives med et ideelt formål og har langsiktig avtale med Helse Sør-Øst RHF. Sykehuset er lokalsykehus for flere bydeler i Oslo med ansvar for indremedisin og psykisk helsevern inkludert øyeblikkelig hjelp, og har også noen særskilte funksjoner som planlagt kirurgi, hospice og det nasjonale oralmedisinske kompetansesenteret TAKO.

Om firmaet

Lovisenberg Diakonale Sykehus AS er Norges største private sykehus og drives på ideell basis med diakonalt verdigrunnlag. Sykehuset er lokalsykehus for flere bydeler i Oslo innen indremedisin og psykiatri. Kirurgien tar imot pasienter fra hele landet for planlagte operasjoner.

Lovisenberg Diakonale Sykehus AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Lovisenberg Diakonale Sykehus AS Sykehus, Oslo - 1
  • Lovisenberg Diakonale Sykehus AS Sykehus, Oslo - 2
  • Lovisenberg Diakonale Sykehus AS Sykehus, Oslo - 3
  • Lovisenberg Diakonale Sykehus AS Sykehus, Oslo - 4
  • Lovisenberg Diakonale Sykehus AS Sykehus, Oslo - 5
  • Lovisenberg Diakonale Sykehus AS Sykehus, Oslo - 6

Lovisenberg Diakonale Sykehus AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

LOVISENBERG DIAKONALE SYKEHUS AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

09.12.1992

Org.nr:

965985166

Aksjekapital

10000000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.101 Alminnelige somatiske sykehus, 86.104 Institusjoner i psykisk helsevern for voksne, 86.224 Poliklinikker i psykisk helsevern for barn og unge

Lederstillinger/Administrasjon

Viser 4 av 19

reviews aboutName

aurora

moreThanAYearAgo

Arrogant lege som ikke er interessert i å høre hva du sier. Skriver en journal som ikke har rot i virkeligheten, men er et resultat av legens fantasi. Kanskje fordi den først skrives 3 uker etter konsultasjonen. Å kalle det konsultasjon, er også i overkant all den tid man blir sittende alene på kontoret og bare vente. Hans "forsvar" er at han pleide å gjøre det på den måten i sitt hjemland.
Det positive er hyggelige pleiere.
Glad det finnes andre sykehus.

aurora

moreThanAYearAgo

Men det gikk fort over.
Jeg ble tilbudt en operasjon som skulle være helt enkel og det ble ikke tatt forbehold om at noe kunne gå feil. Kirurgen sa den var fort gjort, og resultatet bærer preg av det. Mine smerter ble vesentlig verre enn tidligere. Sykehuset avviser å hjelpe til for å bedre situasjonen, men kan kanskje vurdere Den om 5-6 år. Jeg har hatt smerter og bedt om hjelp i 10 år før operasjonen og må nå vente ytterligere 5-6 år.
At legen også gjør journalnotater jeg finner støtende og nedverdigende, taler heller ikke til sykehusets fordel.

Mulige nummerkombinasjoner

232250002322 5000232 25 00023 22 50 00