Om firma

Brødrene Lundal er en nisjebedrift som satser på en allsidig produksjon av kjøttvarer, pålegg og spekemat for storhusholdning, restaurant og daglivare. Videre driver vi utsalg av fersvarer i Haraldsgata, ved rådhusplassen i...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
52 71 74...
Adresse

Haraldsgata 74

5528 Haugesund

Hjemmeside og e-postGå til hjemmeside

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Brødrene Lundal er en nisjebedrift som satser på en allsidig produksjon av kjøttvarer, pålegg og spekemat for storhusholdning, restaurant og daglivare. Videre driver vi utsalg av fersvarer i Haraldsgata, ved rådhusplassen i Haugesund og i Spar-butikken i Lundal-bygget på Frakkagjed i Tysvær kommune.

Om oss

Brødrene Lundal AS ble etablert i 1974 på Frakkagjerd i Tysvær kommune. Her holder vi fortsatt til, men driver også et kjøttutsalg, Brødrene Lundal Ferskmarked, i Haraldsgata v. Rådhuset i Haugesund sentrum. Kundene skal oppleve oss som leverandør av kjøttvarer, pålegg og spekemat av høy kvalitet.

Det meste av produksjonen vår går til storkjøkken og restauranter. Vi legger vekt på at kundene våre skal få god service, erfare at vi er fleksible og står på for at kundene skal få varene de ønsker i rett tid. Vi lager også kundespesifikke produkter etter kundens egen oppskrift.

Suldalskinka er noe av det vi er mest stolte over. Den er tørket over lang tid i fjellklimaet i Suldal. Den forsiktige saltingen gjør den egnet til et stort spekter av matretter, der den også gjerne spiller hovedrollen. Suldalskinka blir levert både røkt og urøkt.

Ferskmarked

Brødrene Lundal Ferskmarked ligger i Haraldsgata i Haugesund sentrum, – like nedenfor byens rådhus. Her kan du kjøpe det meste av det vi produserer. I tillegg lager vår egen kokk, Jonny Lundal, de lekreste retter som du kan kjøpe som ferdig og lettvint middag, eller bestille til dine merkedager.

Lundal Ferskmarkeds valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Lundal Ferskmarked

Omsetning

19 141 tkr

Fortjenestemargin

-7.10 %

Antall ansatte

25

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Lundal Ferskmarked er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BR. LUNDAL AS

Org.nr:

881904322

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

10.130 Produksjon av kjøtt- og fjørfevarer

47.220 Butikkhandel med kjøtt og kjøttvarer

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

24.03.2000

Lederstillinger/Administrasjon
Terje Lundal

Daglig leder

Jarle Lundal

Styrets leder

Johnny Lundal

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

52717476

5271 7476

527 17 476

52 71 74 76