møbeltapetsering 

treff 129 bedrifter i dette området

Fabrikkvegen 206636 Angvik
logo

Omtrekking og stopping av møbler, bil,mc, båt– og campinginteriør.Søm av gardiner, avtagbare trekk til møbler, puter og anna tilbehør.Vi lager også sengegavler etter mål.Salg av tekstiler i metervarer.Henting og levering etter avtale.

(5)

Holtveien 1092007 Kjeller
logo

Over 25 års erfaring i faget. Vi utfører oppdrag for hele landet primært Oslo og Akershus. Les mer om oss og hvordan vi kan løse dine behov på våre hjemmesider.

Smiløkka 13173 Vear
logo

Per O Meier As holder til i Tønsberg i Vestfold. Vi tilbyr alt av søm, vedlikehold og reparasjon av kalesjer og presenninger, solskjerming og båt- og bobilinteriør.Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Mjåvannsvegen 14628 Kristiansand S
logo

I 1946 startet møbeltapetsermester Reidar Svendsen sin egen forretning med én ansatt. I dag teller forretningen 7-9 ansatte og produserer møbler, puter, innredning og utstyr til alle de store båtprodusentene, flere av de største restaurantkjedene, hotellkjeder og private. Selskapet leverer alt fra moderne båtstoler i skumplast til restaurering av antikke møbler med alfaalfa og hestetagl.

Vi tilbyr et utvalg finere, klassiske kvalitetsmøbler fra utvalgte møbel-produsenter.

Her får du utført alle typer oppdrag innenfor møbeltapetserfaget, med vekt på tradisjon, kvalitet og dennøyaktighet som du kan forvente av en møbeltapetserermester i en mesterbedrift.Du får råd og veiledning, sammen finner vi en løsning som du blir er fornøyd med til en fornuftig og konkurransedyktig pris.Henting og levering kan også ordnes.

Gamle Ringeriksvei 51369 Stabekk

Vi tilbyr alle tjenester og varer innen møbeltapetsererfaget

Tollbugata 143044 Drammen
logo

Vi tilbyr omtrekking og stopping av møbler. Lang erfaring og gode referanser. Vi setter vår ære i å levere kvalitetsarbeid kunden blir fornøyd med. Ta kontakt for en uforpliktende prat idag.

Din samarbiedspartner for- Montering- Pakking- Salmaker/Møbeltrekking- Opptenningsved/fyringsved- Utleie av lokaler

Skotlandveien 783534 Sokna
logo

Vi i Laupet Snekkertjenester tilbyr innvendig oppussing, legging av laminat gulv, montering av kjøkken og div reparasjoner.Utvendig oppussing, legge kledning, legge terrasse gulv.Jeg har svennebrev som industrisnekker/møbelsnekker. Og kan vise til tidligere prosjekter, ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

Tyttebærvegen 302409 Elverum

(5)

Idrettsveien 27072 Heimdal
Nattlandsveien 1555094 Bergen
Industriveien 99360 Bardu

(3)

Hvalsmoen 1463514 Hønefoss
Knuthaugsvegen 135284 Tyssebotnen
Augestadveien 91413 Tårnåsen
Listuveien 151359 Eiksmarka