Om Møller Bil Stavanger

Hos oss får du alt du trenger til din Volkswagen! Vi ønsker å gi deg en overlegen kundeopplevelse som gir en sømløs, meningsfylt, personlig og tidsriktig opplevelse for deg som kunde.

Møller Bil Stavanger, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnMØLLER BIL SØR-ROGALAND AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato03.01.1983
Org.nr:933625583
Aksjekapital743000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler, 45.112 Detaljhandel med biler og lette motorvogner, unntatt motorsykler, 45.320 Detaljhandel med deler og utstyr til motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Jan Olav FikstvedtDaglig leder
Kurt Harald EskevikDaglig leder
Kenneth SnarliStyrets leder
Sverre HelnoStyremedlem
Raino Are BardalStyremedlem
Eirik Haug SundeneStyremedlem

Omtaler om Møller Bil Stavanger

Dan Botezatu

mer enn ett år siden

Bil med 73000 km siste service gjørt i Vw Gandal i desember nå egr feil(kjøller :-)) ) Møller bil vil ha for skift 17000kr ??!! HELT UPROFESIONELT !! 150 KR rense spray fikset problemen !! Grunn for dette er pga Møller vil oppdatere "diesel gate " PROGRAMVARE som styrer egr men IKKE KJØLLER fra egr (fått info fra damen fra service kontor ) og sammtidig kjenner penger (17000kr) for en feil kan bli fikset med 150kr .
Hva betyr "små kjøring "??? i garanti og etter på?????
Små kjøring er ikke i garanti periode og Møller gjør ingeting. Etter garanti STOR problem 17000kr og faktisk koster 150kr !!!
Vil IKKE anbefaler MØLLER BIL videre og min enfaring jeg vil sende videre til alle min vener.
HELT UPROFESIONELT FRA MØLLER FOLK I SERVICE AVDELING !

Kjell B. Andersen

mer enn ett år siden

Jeg tok EU testen for Golf'en hos Møller Stavanger. Helt greit. Fikk deretter et pristilbud på korrigering av 3 forhold som var påpekt: estimert pris Kr 11.700. Jeg syntes dette var utrolig dyrt. Sjekket priser hos andre verksteder. Fikk et tilbud på Kr 4.700. Valgte selvfølgelig dette andre verkstedet. Da jeg kom for å hente bilen ble prisen bare på Kr 2.600. Mitt inntrykk er derfor at Møller Stavangers verksted "smører" tykt på når de klarer å lage en pris som er 350% dyrere enn rimeligste verksted. Jeg er veldig fornøyd med reparasjoner og service fra alternativt verksted.