Om Madla Kiropraktor Klinikk

Madla Kiropraktorklinikk ligger i 4. etasje på Amfi Madla. Vi er en familieklinikk som behandler alt fra spedbarn til eldre.

Madla kiropraktorklinikk har i nærmere 20 år hatt et godt kiropraktortilbud for beboere i Stavangerområdet. Her finner du kiropraktorer med lang erfaring, samt glød for sitt fag. Vi samarbeider med lokale fysioterapeuter, akupunktører, massør og røntgeninstitutt.

Vi er en familieklinikk som behandler alt fra spedbarn til eldre. Vi har også erfaring med behandling av toppidrettsutøvere, fra tidligere samarbeid med toppidrett ved St.Svithun Videregående skole og gjennom trenerroller i ulike idrettsforeninger.

Klinikkens plassering, i 4. etasje Amfi Madla, gjør det enkelt for alle å komme til behandling. Madlakrossen er et knutepunkt for kollektivtrafikken.

Senteret har stor parkeringsplass, samt heiser.

Madla Kiropraktor Klinikks valgte linker

Madla Kiropraktor Klinikk, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

MADLA KIROPRAKTOR KLINIKK Bjarte Ravnås

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

980293645

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

reviews aboutName

Elin

moreThanAYearAgo

Vi var ganske mange ganger over to perioder. Det virket etter et par ganger, men fikk tilbakefall og måtte ha noen ekstra behandlinger. Etter besøkene sov hu og sov etterhvert på natta. Det trengte jeg etter uker med gråt fra halv ett til halv fire hver natt. Fikk komme raskt inn til behandling.

Rune

moreThanAYearAgo

Her ble jeg veldig fornøyd. Hadde veldig vondt i nakken, men etter noe ganger her ble det my bedre. Anbefales!!