Om Mahayana Asian Dining

Vi på Mahayana Asian Dining ønsker deg velkommen til å prøve noe av det mest spennende innenfor Asian Fusion i hjertet av Oslo. Ring oss!

Om firmaet

Vi på Mahayana Asian Dining ønsker seg hjertelig velkommen til å oppleve et spennende måltid innenfor asiatisk fusjon i indre strøket av Oslo.

Mahayana Asian Dinings valgte linker

Bildegalleri

  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 1
  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 2
  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 3
  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 4
  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 5
  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 6
  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 7
  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 8
  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 9
  • Mahayana Asian Dining Restaurant, Oslo - 10

Mahayana Asian Dining, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnMAHAYANA RESTAURANTDRIFT AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato01.11.2012
Org.nr:999135889
Aksjekapital66000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje56.101 Drift av restauranter og kafeer

Lederstillinger/Administrasjon

Li Xing WangDaglig leder
Li Xing WangStyrets leder
Zheng Dao WangStyremedlem
Yan ShaStyremedlem

Omtaler om Mahayana Asian Dining

Eastcoastrunner

mer enn ett år siden

Besøkte restauranten med arbeidskolleger og veldig hyggelig måltid. Starter med Kveite carpaccio som er utmerket, etterfulgt av en matrett som utvalgt Duck, krabbe, kamskjell, scampi i en soya/chili basert saus. Svært god kvalitet på ingrediensene. Alle medlemmer i gruppen vår nøt smaker og vi samlet fra den japanske, thailandske og kinesiske retter. De ansatte var veldig imøtekommende og var i stand til å forklare spørsmål om retter. God verdi for Oslo. Vil anbefale for noe annerledes.

Turanza

mer enn ett år siden

En elegant, nytt utseende hovedsakelig kinesisk og Szechuan kjøkken. Maten er smakfull og kan være ganske sterkt krydret. De har sine egne private label primtivo som følger med krydrede retter ganske godt. De har også velsmakende maki og sashimi. Noe nytt og annerledes i Oslo. Verdt å prøve.

Kristin1977

mer enn ett år siden

God mat og flott presentert. Jeg og en venn dro og spiste her og maten både så flott ut og smakte fortreffelig. Vi valgte en hovedrett hver, da det var ved lunsjtider - og maten til begge falt i smak. Min rett var hummer, der jeg fikk den presentert med knasende gode grønnsaker. Det var få gjester da stedet akuratt hadde åpnet, så servitørene var noe mer på hugget enn vanlig på å helde vann i glasset etc. Litt for mye service for vår smak.

Janne

mer enn ett år siden

Ny åpnet i mars. Nydelig mat i fin restaurant til folkelig priser. Denne asiatisk restauranten vil jeg anbefale til alle som vil ha smakfull mat av god kvalitet, servert av hyggelige kelnere. Vi spiste både kinesiske og japanske mat. En veldig hyggelig opplevelse.

Grethe

mer enn ett år siden

Om Mahayana-buddhismens fremvekst asiatisk Middag er en relativt ny restaurant, som ligger svært sentralt i Oslo. Restauranten har både kinesisk Schezuan, japansk moderne og sushi på arktisk meny. Maten er nydelig og service har blitt veldig bra.

Rachel R.

mer enn ett år siden

Min mann og jeg spiste her på en lørdag kveld, juni 2013. Mat, atmosfære og service over all forventning. misosuppe er veldig bra som leveres med en forrett, et par blåskjell og kamskjell i det. Vanligvis ikke får dette i Miso. Selv om betalt nok for det, det var omtrent 90 kroner. Dim Sum combo veldig bra også, det var 129Kr, svinekjøtt vårruller var vakre. Hovedrettene var dragon rull (tempura reke rull). Og litt krabbe rullen. Begge var nydelig. Vi var bekymret da de kom ut det ville ikke være nok mat, men var rikelig fordi som vanligvis asiatisk mat er veldig mettende. Vil definitivt komme tilbake.

Erlend

mer enn ett år siden

Maten er delikat, og utrolig god. Prisene er gode, godt vin, og topp service. Anbefales! Hyggelig lokalen med god utsikt.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Nydelig mat og god service. Kommer sikkert tilbake!

Mulige nummerkombinasjoner

223338882233 3888223 33 88822 33 38 88