Om Malco AS

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av tjenester innen maler- og taktekkerjobber. Enten du skal male èn vegg eller tekke taket på et nytt industribygg kan vi levere både tjenestene og produktene. Ingen jobb er for stor, og vi tar gjerne også på oss mindre oppdrag. Malco utfører allsidig bygningsmaling og tapetsering på så vel nybygg som rehabilitering av eldre bygninger hvor også utførelse med gamle malingsteknikker som marmorering, lasering og dekorering inngår.

Om firmaet

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av tjenester innen maler- og taktekkerjobber. Enten du skal male èn vegg eller tekke taket på et nytt industribygg kan vi levere både tjenestene og produktene. Ingen jobb er for stor, og vi tar gjerne også på oss mindre oppdrag.

Malco utfører allsidig bygningsmaling og tapetsering på så vel nybygg som rehabilitering av eldre bygninger hvor også utførelse med gamle malingsteknikker som marmorering, lasering og dekorering inngår.

Malco har en egen taktekkingsavdeling som har spesialisert seg på tekking av flate tak, takisolering og membrantekking på terrasser og parkeringsdekker.

Bildegalleri

  • Malco AS Gulv, Gulvbelegg, Kristiansand - 1
  • Malco AS Gulv, Gulvbelegg, Kristiansand - 2
  • Malco AS Gulv, Gulvbelegg, Kristiansand - 3
  • Malco AS Gulv, Gulvbelegg, Kristiansand - 4

Mulige nummerkombinasjoner

380021903800 2190380 02 19038 00 21 90