Malermester Stig Vaagsether AS logo

Malermester Stig Vaagsether AS

Om firma

Malermester Stig Vaagsether AS har lang erfaring med alle typer oppdrag innenfor malerfaget og utfører alt fra mindre service­oppdrag til større utvendige totalentrepriser. Vi tar befaring, leverer pristilbud, bistår med farge-...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
474 71 ...
Adresse

Amtmann Leths gate 16

6413 Molde

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Malermester Stig Vaagsether AS har lang erfaring med alle typer oppdrag innenfor malerfaget og utfører alt fra mindre service­oppdrag til større utvendige totalentrepriser. Vi tar befaring, leverer pristilbud, bistår med farge- og materialvalg. Alt dette gjør vi kostnads­fritt for kunden, enten det er til bedrifter, entreprenører, eiendomsselskaper eller private kunder.

Med lang erfaring, bred kompetanse og et godt etablert kontakt­nett representerer bedriften en rekke fordeler for deg som kunde. Vår målsetning er å være den ledende bedriften i vårt distrikt ­innen kvalitet, service og oppfølging av våre kunder. Vi ­ønsker at kunden skal oppleve oss som profesjonelle, effektive og konkurranse­dyktige på pris.

Vi er medlem av Maler- og byggtapetsermestrenes Lands­forbund, MLF. Dette gir kunden trygghet i forhold til utførelse og kvalitetssikring av arbeidene. Godt utført håndverk er lønnsomt i lengden!

Siden tidlig på 1900-tallet har ­familien Vaagsether drevet innen maleryrket. Bedriftens viktigste kjernekompetanse er derfor innvendig og utvendig malerarbeid.

Om du ønsker å fornye et rom med ny maling, eller en spennende tapet har vi både utvalget og kompetansen til å gjøre jobben for deg.

Vi har lang erfaring med maling i industribygg, både innvendig og utvendig. Godt fagmessig utført håndverk kommer våre kunder til gode.

Malermester Stig Vaagsether ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Malermester Stig Vaagsether AS

Omsetning

5 202 tkr

Fortjenestemargin

-44.50 %

Antall ansatte

10

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Malermester Stig Vaagsether AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

MALERMESTER STIG VAAGSETHER AS

Org.nr:

983564917

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.341 Malerarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.07.2001

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

47471847

4747 1847

474 71 847

47 47 18 47