Om Marine Trading AS

Næringslokaler for ditt behov!

FRA BÅT TIL NÆRINGSEIENDOMSUTVIKLING

Marine Trading AS - Fra båt til næringseiendomsutvikling. Marine Trading AS ble etablert av Svein Willadssen i 1994 og hadde fokus på salg og distribusjon av båter og båtutstyr. Selskapet fikk etter en stund avtale om distribusjon av Yamarinbåter samt tilbehør til disse. Denne driften ga overskudd som man besluttet å investere i næringseiendom. Det første bygget sto ferdig i 2000 og ble fort utleid til eksterne leietakere. Man besluttet videre å sette opp et nytt bygg, hvor man tilpasset bygget til vår egen virksomhet knyttet til båtmarkedet, dette sto ferdig i 2002.

Vi fortsatte våre investeringer i næringseiendom og kjøpte i 2004 Vålerveien 165, et bygg på rundt 5.000 m2 som hadde stått tomt i flere år. Her ble vi enige med ekstern leietaker om en betydelig utvidelse og eiendommen ble utvidet med rundt 8000 m2, slik at når bygget sto ferdig i 2007, var det på totalt ca 13.000m2.

I 2006 kjøpte man store næringstomtearealer på Vanem industriområdet og kom til enighet med flere nye leietakere som ønsket å flytte til Vanem. Resultatet av dette ble at man bygget et nøkkeltilpasset bygg som sto ferdig i 2009, et bygg som er på rundt 8.000,- med hele 37.000 m2 utearealer/utelager.

Arbeidet med å utvikle industriområdet på Vanem fortsatte og et nytt bygg på 8.000 m2 sto ferdig i 2011.

Marine Trading As har arbeidet videre med å utvikle tomteområder på Vanem og i desember 2013 sto nok et bygg ferdig, klart for leietaker som hadde vært med å få tilpasset sitt bygg etter sine behov og krav.

Dagens eiendomsmasse består av ca 35.000,- m2 næringseiendom og vi har i løpet av 2013 kjøpt nye tomteområder som står klart til å utvikles. Disse næringstomtene kan utvikles og skreddersys til nye leietakere, og det kan utvikles ca 45.000 m2 ny næringseiendom på disse tomtene.

Vi har stor tro på Moss som et knutepunkt på Østlandet og med nærhet til all infrastruktur, er våre eiendommer og tomteområder å anse som attraktive for både eksisterende og potensielle nye selskaper som ønsker å etablere seg i regionen.

i er svært opptatt at våre bygg skal fremstå som godt vedlikeholdte og tilfredsstille alle krav så vel det offentlige stiller og ikke minst våre leietakere. Vi har egen ”hoff” vaktmester som daglig etterser alle våre bygg, og som også foretar snørydding for mange av våre leietakere. Vi bruker bevisst mye tid og energi for at våre leietakere skal være fornøyde, og anser de som våre samarbeidspartnere og ikke minst våre beste ambassadører. Dette gjøres med et nært samarbeid med tett dialog med våre leietakere.

Marine Trading As tok en strategisk beslutning i 2013 og besluttet å kun fokusere på næringseiendomsutvikling, og derav avsluttet all virksomhet knyttet til båtmarkedet. Vi tenker langsiktig i alle våre strategier, men er opptatt av raske beslutninger når dette er til det beste for alle parter!

Eier du bedriften?

Logg in
  • Marine Trading AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 1
  • Marine Trading AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 2
  • Marine Trading AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 3
  • Marine Trading AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 4
  • Marine Trading AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 5
  • Marine Trading AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 6
  • Marine Trading AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Oslo - 7

Marine Trading AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

MARINE TRADING AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

27.05.2022

Org.nr:

929438388

Aksjekapital

60000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

68.209 Utleie av egen eller leid fast eiendom ellers

Lederstillinger/Administrasjon

Styrets leder

Jørgen Bråten Nordby

Styremedlem

Gudmund Harlem

Styremedlem

Kristian Bendix Aarflot-Nyrud

Økonomisk informasjon

Omsetning

78 402 tkr

Fortjenestemargin

7,7 %

Antall ansatte

-