Se på kart
Kipebakken 45114 Tertnes

Vi jobber med utvikling og oppgradering av rensesystemer innen avfallsolje og avfallsvann for at disse kontinuerlig skal yte sitt beste og tilfredsstille stadig strengere krav til kvalitet og spesifikasjoner.

Ole Irgens' vei 14D5019 Bergen

Når du trenger hjelp med et slukkesystem litt utenom det vanlige, kan ESSS finne beste løsning.

Kvenildmyra 47093 Tiller

HEIS1 AS har i mange år drevet med salg/prosjektering/ #nl#installasjon og service/vedlikehold av heisanlegg. Vi har montasje avdelinger i Tromsø, Harstad, Trondheim og Bergen, Stavanger. Grenland, Tønsberg og Oslo. Vårt søsterselskap Scan Heis AS innehar samme kompetanse og produktspekter i Hordaland og Sogn og Fjordane. Tilsvarende gjør Orona Norway AS for østlige fylker.

Gismerøyveien 2024515 Mandal

Vi tilbyr kvalitetssikring av sveis innen produksjon og montasje av stål innen industri, bygg og anleggsbransjen.

Teknologiveien 94846 Arendal

Norse Marine AS is an experienced team with many years in the business, covering all aspects of technical, crewing, HSSEQ, Supply Chain and Finance for all kinds of vessels.

Dalveien 16A8430 Myre

MaxControl - Rulledempning av båter. MaxControl er et instrument som hjelper til med å få rett nivå på eksisterende rulledempningstanker – også kalt stabtanker. Systemet analyserer fortløpende rullingen til på båten og veskens bevegelse i tankene. Programvaren gir en anbefaling av optimalt nivå i tankene slik at rullingen blir minimal.

Fallvegen 117074 Spongdal

Madac AS tilbyr utleie av maskiner til fornuftige priser. Vi kan også tilby graveopplæring om dette er ønskelig. Vi har bl.a. minigraver, gravemaskin, og krokløfter for å nevne noe. Har du behov for lagring kan vi også tilby containere for dette formålet. Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag!

Skustadhaugen 183410 Sylling
Bjørnstjerne Bjørnsons vei 41605 Fredrikstad

Thermo Protection AS er en bedrift med bred kompetanse innen termografi. Med lang erfaring innen skips- og industrielektro besitter vi meget god kompetanse på dette området. Med termografi er vårt mål å; forebygge branntilløp, ivareta samt sikre våre kunders verdier. Vi kan bidra til reduserte driftsavbrudd og kostnader, samt avdekke mulig feil på et tidlig tidspunkt.

Aslaug Vaas veg 1C0766 Oslo

Hovem as, established in March 2020, provides engineering work on location or remotely. Knut Hovem has worked with oil and gas wells for nearly 30 years. He is actively working as completion engineer, delivering subsea wells for independent operators, and is currently based in Norway.

Vesleåsvegen 742164 Skogbygda