Om MECA (Ottestad Bilsenter AS)

Service, reparasjoner og EU-kontroll. Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted.

Om firmaet

Vi utfører service og reparasjoner på alle bilmerker, samt EU-kontroll (Periodisk kjørekontroll). Som MECA-verksted har vi tilgang til både kompetanse og utstyr for å utføre samme service og reparasjoner som et merkeverksted. Hos oss blir jobben utført raskt og effektivt! Etter service hos oss, gjelder selvsagt garantiene fra din bilprodusent fortsatt. Skulle du ønske å dele opp betalingen, be om MECA-kortet. Se www.meca.no for mer info eller ring oss i dag!

MECA (Ottestad Bilsenter AS)s valgte linker

Bildegalleri

  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 1
  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 2
  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 3
  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 4
  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 5
  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 6
  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 7
  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 8
  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 9
  • MECA (Ottestad Bilsenter AS) Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Stange - 10

Omtaler om MECA (Ottestad Bilsenter AS)

Oddvei Iren Kvernberg

mer enn ett år siden

Fryktelig dårlig bilverksted! Holder ikke hva de lover og gjør slett arbeid! Frarådes på det sterkeste!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Ikke bruk dette verkstedet er min anbefaling. Har vært tull og dårlig arbeid fra dag 1. Hadde bilen inne for sjekk, siden den kokte. sandvold sa at toppen måtte fikses, derav en regning på 25000. Jobben skulle ta 1 uke- etter 1 måned var bilen ferdig, etter utallige telefoner i fra meg. Fikk stadig lovnader om når bilen skulle være ferdig, men fristene ble aldri overholdt. 1 måned etter jeg fikk igjen bilen, koker bilen på nytt. Sandvold tar på seg å fikse bilen en gang til, etter noe diskusjoner, denne gangen tok det også 1 måned for å få bilen ferdigstilt. Etter nok 1 måned koker bilen for en 3. gang! Hvorpå sandvold mener at motoren bør byttes. Jeg valgte da å ta bilen på merkeverksted, for å få en vurdering. Møller finner en hel del GROVE feil utført av sandvold- flere bolter mangler, flere ting som har blitt ødelagt pga hardfør håndtering, bruk av feil type deler ++++. Saken er fortsatt pågående, og avventer svar fra Møller om toppen i det hele tatt kan "reddes", eller om alt må byttes. Uttalelsen ifra merkeverkstedet er at de ikke har sett så grove feil blitt utført på en slik reparasjon. Har også sendt 2 skriftlige reklamasjoner til sandvold , i tillegg til at naf juristen har sendt skriftlig reklamasjon- ingen av disse har blitt besvart. Har også hatt en meget uhyggelig telefonsamale med eieren av bilverkstedet, hvor jeg ble utskjelt og bedt om å holde kjeft bl.a. Har ikke vært borti maken til kundebehandling og useriøst verksted tidligere... Har også i etterkant hørt mange saker om sandvold bilverksted.

ottesstadfirma

mer enn ett år siden

bruker dette verkstedet til både firma og privatbiler og er stort sett meget fornøyd . billigere timepriser og god service iforhold til mange andre verksteder i området.

Ottestadbeboer

mer enn ett år siden

Har hatt opptil flere biler på Sandvold og det er varierende service for hver gang. Betjeningen i seg selv er lokale, noe jeg setter pris på, og har alltid en mandig, men hyggelig tone.

Likevel så har de som mange andre ting de kan bli bedre på: Oppfølging av kunde i form av å ringe å si ifra at bilen er ferdig. Fortelle om en del er forsinket, slik at du ikke møter opp og bilen ikke er klar. Og de aller fleste vil ha regning for reperasjonen innen et par uker. Sist regning tok 4 mnd fra rep.dato til den lå i posten.

+ for rimelighet
- for kundeoppfølging

Morten H. Lie

mer enn ett år siden

Bra arbeid og rimelige priser.

Miras Movassi

mer enn ett år siden

Leverte Audien på hovedservice og Eu-kontroll.
Raske og rimelige.
Veldig fornøyd!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Hadde bilen min inn til EU kontroll og fikk en rekke bemerkninger. Ville ha kostet mer enn 12000 for å reparere. Kontrollerte bilen etterpå hos NAF, hvor de fant kun en dårlig bryter (650 kr reparasjon). Blant ble mer enn 25% rust på begge bremseskiver bak funnet av Sandvold; NAF fant ingen rust, selv om 2 mekaniker sjekket skivene. Fusk!

Ukjent

mer enn ett år siden

Hadd bilen min på reparasjon her nylig. Skulle kun gjøre en enkel jobb. På en måned var de ikke ferdig, da ble den sendt til et annet verksted. 1 måned senere var den ferdig. To måneder senere kom regninga på 12.000 (!) hovedjobben, som et annet verksted gjorde kostet 2500. Sandvold tok altså 10 000 for andre deler av jobben! Helt hinsides behandling!

EBL

mer enn ett år siden

Har selv og kjenner andre som har hatt bilen sin til reparasjon på dette verkstedet.

Det som ofte forekommer er at man får beskjed om at de allikevel ikke har kapasitet til å reparere bilen din den dagen som er avtalt, og denne beskjeden får du gjerne etter at du har møtt opp med bilen. En annen erfaring jeg har hatt er feilmontering av deler, i mitt tilfelle en brekkvaier. Sandvold sa at den var "for kort", en måned senere røk den, og alt pga den var montert feil og slet seg mot en bjelke. En annen bekjent har hatt bilen sin stående der i HELE SOMMER og den har enda ikke blitt reparert. Denne blir nå hentet og satt på ett annet verksted.

Kundeservicen kan også bli MYE bedre, man blir nesten møtt frekt i resepsjonen, og man får følelelsen av at de ansatte mener at du skal være glad som får lov til å reparere bilen akkurat her. Dette er ikke kundeservice.

Skjerp dere!

Mulige nummerkombinasjoner

625791306257 9130625 79 13062 57 91 30