Om Mediq Norge AS

Mediq Norge er en ledende leverandør av produkter og tjenester innen medisinsk-teknisk utstyr og medisinsk forbruksmateriell i Norge. Vi betjener primærhelsetjenesten, offentlige sykehus, private klinikker, bedrifter og legekontor.

Mediq Norge AS er en ledende leverandør av medisinsk forbruksmateriell og sykepleieartikler til offentlige og private institusjoner og bedrifter i Norge, og til det internasjonale nødhjelpsmarkedet.

Vi betjener primærhelsetjenesten, offentlige sykehus, private klinikker og legekontor. I tillegg leverer vi førstehjelpsutstyr gjennom et stort antall forhandlere, samt beredskapsløsninger i det internasjonale nødhjelpsmarkedet. Mediq Norge AS er en betydelig leverandør av utstyr til det norske Forsvaret.

Vår ledestjerne er at vi sammen skal være best i å møte våre kunders behov. Vi legger betydelig vekt på å forenkle flyten av produkter, tjenester og informasjon til markedet. Våre integrerte IT- og logistikkløsninger gir store effektiviseringsgevinster. Disse elementene samlet, i tillegg til fokus på kvalitet og kompetanseutvikling, gjør at vi kan tilby våre kunder kostnadseffektive og verdiøkende tjenester.

Mediq Norge AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Mediq Norge AS Medisinsk-teknisk utstyr, Oslo - 1
  • Mediq Norge AS Medisinsk-teknisk utstyr, Oslo - 2
  • Mediq Norge AS Medisinsk-teknisk utstyr, Oslo - 3
  • Mediq Norge AS Medisinsk-teknisk utstyr, Oslo - 4
  • Mediq Norge AS Medisinsk-teknisk utstyr, Oslo - 5

Mediq Norge AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnMEDIQ NORGE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato13.09.1999
Org.nr:981080262
Aksjekapital7352500
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje46.460 Engroshandel med sykepleie- og apotekvarer, 47.740 Butikkhandel med medisinske og ortopediske artikler

Lederstillinger/Administrasjon

Trond Dahl HansenDaglig leder
Trond Dahl HansenStyrets leder
Janke Berntsen EriksenStyremedlem

Mulige nummerkombinasjoner

670243006702 4300670 24 30067 02 43 00