Om Meglergaarden AS

Meglergaarden er eiendomsmegleren for Moss og omegn. Et fritt og uavhengig eiendomsmeglerfirma som er spesialister på eiendomsmarkedet i Moss og omegn.

Dette er Meglergaarden

Som eiendomsmegleren for Moss og omegn, har vi har over ti erfarne meglere og medarbeidere i alle aldre. De fleste er vokst opp i Moss og omegn. Som fri og uavhengig lokalmegler i Moss kan vi satse fullt og helt på deg som kunde. Det er en grunn til at vi oppnår svært gode resultater. Det er sluttsummen som teller.

Vi omsetter alle typer boliger, både leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og villaer. I tillegg formidler vi tomter og fritidseiendommer. Meglergaarden er også spesialister på nybygg og boligprosjekter.

Meglergaarden følger daglig markedet i Moss og omegn og kan gi råd om pris, rente og boligutviklingen. Se vår vurdering av prisutviklingen.

Meglergaarden ønsker å følge kundene gjennom hele «kundereisen», fra ideen om å bytte, selge eller kjøpe bolig, og til drømmen er blitt virkelighet. Som lokale meglere i Moss er vi helt avhengig av fornøyde kunder. Det er din garanti for at du kan forvente litt mer av oss.

Vi bistår under hele prosessen og kan hjelpe med råd og praktisk veiledning. Bare kontakt med en erfaren megler kan gi deg informasjon og råd som passer akkurat til din «drøm».

Vi kan gi deg verdivurdering og du kan registrere bolig for salg, eller be oss finne din drømmebolig. Boliger for salg finner du her.

Vi bistår også med finansiering. Våre meglere og medarbeidere finner du på kontaktsiden.

Meglergaarden AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Meglergaarden AS Eiendomsmegling, Moss - 1
  • Meglergaarden AS Eiendomsmegling, Moss - 2

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

692025506920 2550692 02 55069 20 25 50