Om Melhus Regnskap AS

Vi er totalleverandør av økonomiske tjenester innen næring- og landbruksregnskap. Med bred erfaring og faglig bakgrunn leverer vi tjenester av faglig høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Lokal rådgiver til kunder i Melhus, Skaun, Orkanger, Gauldalen og Trondheim og omegn. Litt mindre lokal rådgiver til kunder i resten av landet, geografi er ingen begrensning med dagens teknologi og programvare.

Om firmaet

Trygg rutine og gode råd siden 1953.Basert på bred erfaring og faglig bakgrunn leverer vi tjenester av faglig høy kvalitet og konkurransedyktige priser.Til kunder i Trondheim og omegn, Melhus, Skaun, Orkanger og Gauldalen. Geografi er ingen begrensning med dagens teknologi og programvare.Melhus Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vi er totalleverandør av økonomiske tjenester innen næring- og landbruksregnskap.Vi ønsker at du skal få lov til å bruke all din tid på det du er god til og da vil du og din bedrift tjene mer. Velger du oss som samarbeidspartner hjelper vi med ålegge til rette for at tiden din blir brukt mest effektivt.Melhus Regnskap ønsker å være en samarbeidspartner innenfor områdene økonomi, administrasjon og IT.

Basert på bred erfaring og faglig bakgrunn leverer vi tjenester av faglig høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Melhus Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vi er totalleverandør av økonomiske tjenester innen næring- og landbruksregnskap.

Vi utfører i dag tjenester for ca. 750 kunder, fordelt på 570 enkeltpersonforetak og 180 selskaper og er i stadig utvikling og vekst.

Bildegalleri

  • Melhus Regnskap AS Regnskap, Melhus - 1
  • Melhus Regnskap AS Regnskap, Melhus - 2
  • Melhus Regnskap AS Regnskap, Melhus - 3
  • Melhus Regnskap AS Regnskap, Melhus - 4

Melhus Regnskap AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnMELHUS REGNSKAP AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato30.06.1999
Org.nr:981124715
Aksjekapital450000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje69.201 Regnskap og bokføring

Lederstillinger/Administrasjon

Odd Arne KlefstadDaglig leder
Ragnar TorlandStyrets leder
Anne Knoff ForsbergNestleder
Anders StorhaugenStyremedlem
Olav OplandStyremedlem
Anne-Elisabeth HaugeStyremedlem
Hanne EidStyremedlem
Bjørn HøiemStyremedlem

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

728782007287 8200728 78 20072 87 82 00