Om Mester Grønn AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Mester Grønn AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnMESTER GRØNN AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato25.07.1983
Org.nr:933944522
Aksjekapital16000000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.761 Butikkhandel med blomster og planter, 47.919 Postordre-/Internetthandel med annet spesialisert vareutvalg

Lederstillinger/Administrasjon

Erling Johannes ØlstadDaglig leder
Ola Kristian ØlstadStyrets leder
Marianne Davidsen ØlstadStyremedlem
Kjellaug Westbye AbrahamsenStyremedlem

Omtaler om Mester Grønn AS

Utsi

mer enn ett år siden

Veldig behjelpelige og flinke på råd. Hyggelige personer ved bestilling av blomster. Men er vedlig dyr på blomster oppsetting i butikk. For å sette litt papir eller snitte blomster tar de seg altfor godt betalt for.

Anonym

mer enn ett år siden

Flotte blomster, og flotte mennesker!

Hilde

mer enn ett år siden

Sitter her og ser på de nydelige rosene mine, som jeg kjøpte på Rortunet til nyttårsaften, de står jammen meg nesten like flott ennå, og det er ikke første gangen jeg har opplevd det heller. Tusen takk, og takk for hyggelig service og alltid like imøtekommende personale. Opplevelser som dette gjør det koselig å handle. :0)

Jorunn

mer enn ett år siden

Det er en fryd å handle hos Mester Grønn!

Anonym

mer enn ett år siden

Billige blomster som varer lenge, 5 dagers garanti viss det skal skje noe gale med dem, godt utvalgt av avskårne blomster og planter, flott med 3 for 2 kampanjen, hyggelige ansatte med mye kunnskap, og i tillegg så har de produkter som hjelper fattige mennesker (fairtraide) og poser som går til frelsesarmeen! Bare mye positivt hos Mester Grønn :D

Kean Giledaks

mer enn ett år siden

Kan virkelig anbefale Mester Grønns nettside for online bestilling. Den er både god og veiledende, pen å se på og har et fullstendig utvalg av valgmuligheter rundt leveransen i tillegg til et bredt utvalg av dekorasjoner/buketter. Hvis du føler for å lage deg en brukerprofil kan du lett bestille til “kontakter” som du tidligere har sendt til uten å streve med adresse o.l… Nå håper jeg bare blomstene som kommer frem er like tilfredstillende, og jeg en en fornøyd kunde!

Åse Lien

mer enn ett år siden

Alltid friske blomster og 5 dagers garanti som sikrer dette, god service og hyggelige mennesker med høy kunnskap om blomster. Mester Grønn gir et stort og viktig bidrag til Fair Trade, og man føler seg sikker på at her kommer pengene faktisk frem og gjør en forskjell for mange mennesker.

Kirsti

mer enn ett år siden

Hva er det med Mester Grønn som får oss nordmenn til å tro at det er så bra? Hvis du vil handle ordentlige blomster går du til faghandleren. De har kvaliteten du trenger, tar ikke betalt for å sette opp buketter og for å gavepakke blomstene. Ser du på totalen er ikke mester grønn spesielt billigere. Dårlig service og ufaglærte ansatte er det stort sett over hele linja. Har prøvd å sende blomster fra de et par ganger. Når mottaker ikke får vann rundt stilken og pakken henges på døra en lørdag ettermiddag.. Hva er det for noe? Og når man sender en bukett bestilt over nettet og mottaker får en grelt farget bukett med roser i div farger som ikke passer sammen, og henger samme kveld.. Ja, man har en garanti, men hvem vil vel fly tilbake i butikken å bytte en kvast man har fått tilsendt? Nei, bytt ut Mester Grønn med blomsterbutikken på hjørnet. Våkn opp. Ikke la oss lure mer….

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

800801118008 0111800 80 11180 08 01 11