Om Mint Dental Bjølsen

Mint Dental er tannlegen som tilbyr kvalitetsikker tannbehandling til fornuftige priser i hyggelige omgivelser. Mint Dentals visjon er å sette kunden i førersete. Vi ønsker å gi kunden en helhetlig opplevelse fra booking til behandlingen er ferdig

Hvordan behandler vi tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk kan behandles, men det tar tid og krever godt samarbeid mellom behandler og pasient. Det er spesielt viktig at vi som behandlere får vite på forhånd at du lider av tannlegeskrekk. Dette kan føres opp som kommentar ved booking. Du kan også sende oss en mail eller ringe oss og forklare hva som trigger din engstelse. Vi vil alltid være imøtekommende og behjelpelig for din engstelse.

Det viktigste du gjør for din tannlegeskrekk er å bestille time og møte opp. Deretter kan behandler legge opp behandlingene til dine ønsker. Du bestemmer tempo, når ting skal utføres når, hvor raskt du ønsker å bli eksponert for nåler, samt hvor mye informasjon du ønsker rundt behandlingen. Tannlegen kan for eksempel forklare behandlingen på forhånd eller underveis og på den måten gi deg litt kontroll på hva som skjer.

Våre behandlere er trent og har opparbeidet oss erfaring på hva som kan hjelpe for å få gjennomført behandling. En gradvis tilvenning til behandling der du som pasient opplever kontroll over situasjonen kan være en effektiv metode for å behandle tannlegeskrekken. Behandlingen deles da opp i mindre deler, hvor hvert trinn skal beherskes før man går videre til neste. På den måten vil du som pasient oppleve kontroll og mestring og på sikt være i stand til å gjennomføre tannbehandlingen på vanlig måte. Vi kaller denne metoden for «Tell, show, do».

Det er viktig for oss at du ikke opplever smerte under behandlingen. Vi setter derfor alltid bedøvelse svært skånsomt og har flere hjelpemidler som kan være med på å gi bedøvelse smertefritt.

Kontinuitet er viktig for pasienter med tannlegeskrekk. Vi anbefaler derfor jevnlig besøk hos tannlegen slik at angsten får mindre tid til å bygge seg opp mellom hvert besøk.

For noen kan stress-reduserende teknikker være effektivt før du ankommer klinikken, i venterommet og under behandlingen. Dette kan blant annet være pusteteknikker, beroligende musikk eller beroligende medikamenter .

Noen synes lyden av maskinene vi bruker er ubehagelig, dette er forståelig da de kan bråke litt. Ta med egen musikk eller ørepropper for å stenge lyden ute. I alle våre behandlingsrom er det musikkanlegg, og vi bytter gjerne musikk for at du kan høre på det som gjør deg mest avslappet.

I noen tilfeller har vi også mulighet til å kunne tilby narkose. Ta kontakt med oss for fortell oss hva vi kan gjøre for deg.

Delbetaling med svea

Noen ganger kan tannbehandlingene være store og kanskje har du ikke mulighet til å betale for behandlingen med en gang. Dette har vi tatt høyde for og vi har derfor en løsning på finansiering fra Svea.

Velg selv hvordan du ønsker å betale din tannbehandling. Du kan selv velge å betale et fast beløp i måneden, eller å dele opp betalingen i så mange måneder du selv vil opptil 60 måneder.

Hvis du ønsker en finansieringsløsning fra Svea, kan du enten si ifra til din tannlege eller søke finansiering selv her!

De mest vanlige delbetalingene hos oss er 6 mnd rentefritt, og 12, 24, 36 og 60 mnd delbetaling.

Har du behov for en annen løsning angående lengde og hvor mye du ønsker å tilbakebetale, er det ingen problem. Dette kan lett ordnes selv i nettportalen til Svea.

Trekke visdomstann?

Med evolusjonen og menneskets endring av matvaner har kjevene våre med tiden blitt mindre. Derfor har det også blitt dårligere plass til visdomstennene. Noen får alle fire, andre bare en eller to, mens en liten andel får ingen! Det finnes ingen regel på hva som er vanlig.

Det er vanlig at visdomstenner vokser frem fra mellom 17 års alder og frem til du er 22 år, men de kan også komme i senere alder. De vokser ut lengst bak i munnen. Hos noen kan visdomstennene bli værende i kjeven uten å komme frem, og da lar man dem være i fred. Man fjerner ikke et problem, som ikke er et problem!

De vanligste årsakene til at man fjerner visdomstenner er hvis de bryter frem og skaper problemer for nabotannen (lite plass), store hull eller at det blir betennelse rundt tannen, som kan skyldes at det er vanskelig for tannbørsten å komme frem.

Hvorfor er tannhelse viktig?

Tannhelse er en viktig del av vår totale helse, og å ta vare på tennene og tannkjøttet kan ha store fordeler for vår generelle helse og velvære. En sunn munnhule kan bidra til en sunn kropp, mens tannproblemer kan føre til smerter, infeksjoner og andre helseproblemer.

En av de mest grunnleggende tannhelsevanene er tannbørsting, som fjerner matrester og plakk fra tennene og reduserer risikoen for tannråte og tannkjøttsykdommer. Det anbefales å børste tennene to ganger om dagen, og bruke tanntråd og fluorskylling for å komplementere tannbørstingen.

Regelmessige tannlegebesøk er også viktig for å opprettholde god tannhelse. Tannlegen kan identifisere tidlige tegn på tannproblemer og gi råd om hvordan du kan forbedre din munnhygiene. Hvis tannproblemer ikke behandles, kan de føre til mer alvorlige helseproblemer som infeksjoner og tap av tenner.

Tannproblemer kan også påvirke andre deler av kroppen vår. For eksempel er det en sammenheng mellom tannkjøttsykdommer og hjerte- og karsykdommer, diabetes og demens. Bakterier i munnen kan også spre seg til andre deler av kroppen og forårsake infeksjoner. Derfor kan god tannhelse bidra til å redusere risikoen for disse helseproblemene.

Bildegalleri

  • Mint Dental Bjølsen Allmenn Tannlege, Oslo - 1
  • Mint Dental Bjølsen Allmenn Tannlege, Oslo - 2
  • Mint Dental Bjølsen Allmenn Tannlege, Oslo - 3
  • Mint Dental Bjølsen Allmenn Tannlege, Oslo - 4
  • Mint Dental Bjølsen Allmenn Tannlege, Oslo - 5
  • Mint Dental Bjølsen Allmenn Tannlege, Oslo - 6
  • Mint Dental Bjølsen Allmenn Tannlege, Oslo - 7

Mulige nummerkombinasjoner

944640009446 4000944 64 00094 46 40 00