Om firma

Telering er en av Telenors og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet. Våre forhandlere har lang erfaring med leveranse og support av mobile kommunikasjonsløsninger i tillegg til å kunne levere et bredt spekter...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
55 11 75...
Adresse

Kokstaddalen 4

5257 Kokstad

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Telering er en av Telenors og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet. Våre forhandlere har lang erfaring med leveranse og support av mobile kommunikasjonsløsninger i tillegg til å kunne levere et bredt spekter av tjenester og produkter innenfor IT og Data. Vi representerer de største mobiloperatørene i det norske markedet og de største produsentene innenfor telekom, data og IT relatert utstyr.

Mobilitet og fleksibilitet i bedriftenes arbeidsstyrke er en forutsetning for å kunne drive effektivt i de fleste bransjer. Vi har derfor fokus på å levere helhetlige løsninger der bedriftens mobile sentralbord, videokonferanser, telefonmøter og dokumentdeling gjøres tilgjengelig enten fra mobil, lesebrett og/eller PC.

Telerings forhandlere er serviceinnstilte rådgivere innenfor tele-, data- og videoløsninger og setter sammen optimaliserte kundeløsninger for ulike typer bedrifter. Vi ivaretar alt innen hardware, skytjenester, løsningsoppsett, installasjon, opplæring og drift tilpasset den enkelte kundes behov.

Fakta

Telering har ca. 400 ansatte fordelt på 115 bedriftssentre og butikker over hele landet. Samlet omsetning over disk i 2016 var 1,6 mrd NOK. Kjeden har solide og industrielle eiere, solid egenkapital og solide partnere.

Vårt service løfte

Kjedens målsetting er å fremstå som en pålitelig og profesjonell samarbeidspartner, med stor grad av personlig service og fleksibilitet i kundebetjening. Vårt Kundeprogram skal gjøre det enkelt og forutsigbart å være kunde. Vår ambisjon er å bidra til at våre kunder får gevinster av mobilitet i egen arbeidsstyrke.

Velkommen til en trygg og god handel!

Mobit Norge ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Mobit Norge AS

Omsetning

438 474 tkr

Fortjenestemargin

4.30 %

Antall ansatte

19

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Mobit Norge AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

MOBIT NORGE AS

Org.nr:

974397986

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.520 Engroshandel med elektronikkutstyr og telekommunikasjonsutstyr samt deler

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

07.03.1995

Lederstillinger/Administrasjon
Trond Voll

Daglig leder

Lars Hasle

Styremedlem

Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

55117580

5511 7580

551 17 580

55 11 75 80