Om Mobit Norge AS

Telering er en av Telenors og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet. Våre forhandlere har lang erfaring med leveranse og support av mobile kommunikasjonsløsninger i tillegg til å kunne levere et bredt spekter av tjenester og produkter innenfor IT og Data. Vi representerer de største mobiloperatørene i det norske markedet og de største produsentene innenfor telekom, data og IT relatert utstyr.

Mobilitet og fleksibilitet i bedriftenes arbeidsstyrke er en forutsetning for å kunne drive effektivt i de fleste bransjer. Vi har derfor fokus på å levere helhetlige løsninger der bedriftens mobile sentralbord, videokonferanser, telefonmøter og dokumentdeling gjøres tilgjengelig enten fra mobil, lesebrett og/eller PC.

Telerings forhandlere er serviceinnstilte rådgivere innenfor tele-, data- og videoløsninger og setter sammen optimaliserte kundeløsninger for ulike typer bedrifter. Vi ivaretar alt innen hardware, skytjenester, løsningsoppsett, installasjon, opplæring og drift tilpasset den enkelte kundes behov.

Fakta

Telering har ca. 400 ansatte fordelt på 115 bedriftssentre og butikker over hele landet. Samlet omsetning over disk i 2016 var 1,6 mrd NOK. Kjeden har solide og industrielle eiere, solid egenkapital og solide partnere.

Vårt service løfte

Kjedens målsetting er å fremstå som en pålitelig og profesjonell samarbeidspartner, med stor grad av personlig service og fleksibilitet i kundebetjening. Vårt Kundeprogram skal gjøre det enkelt og forutsigbart å være kunde. Vår ambisjon er å bidra til at våre kunder får gevinster av mobilitet i egen arbeidsstyrke.

Velkommen til en trygg og god handel!

Mulige nummerkombinasjoner

551175805511 7580551 17 58055 11 75 80