Molde Jarnvareforretning AS logo

Molde Jarnvareforretning AS

Om firma

Molde Jernvareforretning AS skal være en totalleverandør av maskiner, festemidler og industri-rekvisita. Vi tar sikte på å opprettholde en ledende posisjon som leverandør av sitt varespekter til industri- og verkstedbedrifter,...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
71 24 92...
Adresse

Årøsetervegen 17

6422 Molde

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Molde Jernvareforretning AS skal være en totalleverandør av maskiner, festemidler og industri-rekvisita. Vi tar sikte på å opprettholde en ledende posisjon som leverandør av sitt varespekter til industri- og verkstedbedrifter, samt offentlige institusjoner i Møre & Romsdal, og til enkeltstående bedrifter utenfor dette området. Med ca. 32.000 lagerførte artikler er vi alltid i stand til å yte en meget høy servicegrad ovenfor våre kunder.

MOLDE JARNVAREFORRETNING AS - TOTALLEVERANDØR TIL INDUSTRIEN

Molde Jarnvareforretning er totalleverandør av kvalitets maskiner, verktøy, festemidler og industrirekvisita. I 2013 hadde bedriften 46 ansatte og en omsetning på ca. 165 millioner kroner. Varespekteret inneholder ca. 30.000 lagerførte produkter som er spesielt tilpasset lokal industri. Vår totale kundemasse inneholder i dag ca. 1500 store og små kunder. For å betjene disse, benytter vi ca. 800 forskjellige leverandører. Dette gjør oss til en av Norges største industrileverandører på denne typen varer. Bygningsmassen utgjør et bruksareal på 6000 m2 og inneholder varelager, varemottak, kontoravdeling, kurs- og plukklager, møtelokaler, showrom, serviceverksted, gasslager og produksjonslokale for pressing av hydraulikkslanger. Ved hjelp av Microsoft Dynamics AX 2012, et styringsverktøy for ordrebehandling, salg, innkjøp, økonomi og lagerstyring, er vi forberedt på å møte de krav industrien stiller til en effektiv leverandør av varer og tjenester. I tillegg til å levere ulike varer, har vi utviklet en rekke tjenester som vi kan tilby den lokale industrien. Dette er bl.a. pressing av hydraulikkslanger, kalibrering av diverse verktøy og utstyr, serviceoppdrag, utvikling av Can-Ban systemer samt gjennomføring av kurs- og temakvelder. Vårt brede produktspekter, samt kompetanse som totalleverandør til skipsindustrien, har ført til at vi i dag har betydelige leveranser til rederier. Dette har medført at vi har stor erfaring i å forsyne skip rundt om i verden. En stor del av vår omsetning er derfor basert på eksport.

Molde Jarnvareforretning ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Molde Jarnvareforretning AS

Omsetning

170 296 tkr

Fortjenestemargin

8.00 %

Antall ansatte

47

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Molde Jarnvareforretning AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

MOLDE JARNVAREFORRETNING AS

Org.nr:

958012292

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.740 Engroshandel med jernvarer, rørleggerartikler og oppvarmingsutstyr

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

12.05.1990

Lederstillinger/Administrasjon
Roar Kringstad

Daglig leder

Beate Sandøy

Styrets leder

John Sandøy

Styremedlem

Roar Kringstad

Styremedlem

Viser 4 av 5
Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
Mulige nummerkombinasjoner

71249200

7124 9200

712 49 200

71 24 92 00