Om Montér Zeiner Tønsberg

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Montér Zeiner Tønsberg, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnOPTIMERA AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato08.06.1993
Org.nr:967013056
Aksjekapital32076000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje46.732 Engroshandel med trelast, 47.521 Butikkhandel med bredt utvalg av jernvarer, fargevarer og andre byggevarer, 46.739 Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Erik Westby TønnesenDaglig leder
Asbjørn Torstein VenneboStyrets leder
Jørgen HannestadStyremedlem
Endre FløystadStyremedlem
Andreas MonsenStyremedlem
Rune ØygardenStyremedlem
Anniken Keil WollanStyremedlem
Jone HauglandVaramedlem
Edvin KjærVaramedlem
Ståle ForsVaramedlem

Viser 4 av 10

Omtaler om Montér Zeiner Tønsberg

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Vi bestilte et fryseskap som skulle leveres 1.6. Dette ble betalt 20.5. Vi fikk ikke dette skapet og etter masse forsinkelser annulerte vi bestillingen 15.6. Vi ble lovet pengene tilbake 22.6, og etter mange tlf og purringer fikk vi de 5.7 uten noen beklagelser. For en elendig kundebehandling. Anbefaler ingen å kjøpe noe her. Vi hadde da på forhånd også kjøpt et kjøkken. Makan har jeg aldri vært borti. Hold dere unna denne butikken. Dårlig PR. Vi forteller selvfølgelig dette til alle vi kjenner.

Lisa Antonsen.

mer enn ett år siden

Var på Monter i dag for diverse innkjøp. Jeg trengte maling til vegg. Listverk og tapet. Hjelpen jeg fikk i de forskjellige avdelingene var bare helt topp!
Det og velge riktig maling er ikke enkelt. Litt motløs da jeg kom, men gikk ut med et smil om munnen. Kjørte hjem og første strøket er på veggen og det ble så fint! Fikk også beskjed om og oppgi dette nr. 1127204393

Cecilie Brinck Rygel

mer enn ett år siden

Beklager, men nå er jeg veldig lei! Service er ikke Monter Zeiners varemerke lenger! Bestilte varer i midten av juni, vært nedom ti-talls ganger for hente det som er bestilt, men det er fremdeles ikke komplett! Etter 6-7 uker skulle man tro det var mulig å få en skrue men akk, nei! Har vel ringt så mange ganger at jeg blir "slått ut" automatisk, uten å få snakket med noen....Ikke bra!