Om Mother India Restaurant

Restaurant Mother India er et univers av smaker, varm indisk atmosfære, og ekte indisk gjestfrihet.Maten vi servere er autentisk kompromissløst Indisk hvor råvarer, krydderblandinger, marinader står i høyfokus. Kun ferske ingredienser blir brukt. Indiske mat tilberednings tradisjoner blir ivaretatt. All mat blir tilberedt fra bunnen av, alle dipper, marinader, sauser er vår matansvarlig Sarita.

Mother India Restaurants valgte linker

Bildegalleri

  • Mother India Restaurant Restaurant, Kristiansand - 1

Omtaler om Mother India Restaurant

Kjell Erik

mer enn ett år siden

Her får du virkelig god indisk mat og det er hyggelige omgivelser. Du kan velge mellom mange gode retter. Kansje den beste indiske mat i Norge.

Svar fra firma

Hei, jeg har en mamma som har syklet fra lindesnes til Nord Kapp i sommer. Og en pappa som ikke får vært så mye sammen med mamma. Så jeg lurte på om dere kunne spandere en middag på de to til ca 1000 kr, som et gavekort. Eller så kan jeg betale litt jeg å men kan jeg betale mindre en verdien på middagen ? Hilsen Anders fossli, 14 år :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Alltid smakfullt! Litt "klamt" inneklima, men mater veier opp.

a.k.andersen

mer enn ett år siden

det er lukter og smaker akkurat som når vi var i india . veldig god service.og nydelig mat. kan absolutt anbefales.

kottifar

mer enn ett år siden

Nydelig indiskmat

Fredrik

mer enn ett år siden

Rett og slett helt deilig mat! Så smakfullt at det bare må prøves! Har prøvd endel forskjellig, men har blitt mye Murg Tikka Masala i det siste.

Mads moen

mer enn ett år siden

Maten er utsøkt, servicen er litt opp og ned, servitørene har en tendens til å glemme div. Men de er alltid veldig hyggelig og yter god service. Kan anbefale mother india på det sterkeste.

JJ

mer enn ett år siden

Her trår man inn i en Indisk atmosfære, både hva gjelder dufter men også omgivelser. Maten er helt enkelt suveren, og betjeningen er dyktig. Anbefales på det varmeste!

Andre

mer enn ett år siden

Her trår man rett inn i en hærlig indisk matopplevelse! God service og et lokale som gjør det lett å glemme alle bekymringer ved ytterdøren på vei inn!