Om Naprapat1

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Naprapat1, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnNAPRAPAT 1 Thomas Hesthammer
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:986250719
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Thomas HesthammerInnehaver

Omtaler om Naprapat1

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Thomas Hesthammer er en dyktig naprapat. Har kommet hit sporadisk over en årrekke, og får alltid den hjelpen jeg trenger, om det er skuldre, nakke, bekken eller rygg er jeg trygg på å gå derfra langt bedre enn da jeg kom.

Anne

mer enn ett år siden

Veldig flink, trenger få behandlinger på problemer!Ser raskt hva skaden er, og føler at han virkelig vet hva han gjør. Har brukt ham i flere år !

Per

mer enn ett år siden

Servis er dårlig og dyrt

Erich

mer enn ett år siden

Finner fort det egentlige problemet og gir svært effektiv behandling. Har forsøkt flere naprapater, men disse er absolutt best!!!

Anja

mer enn ett år siden

Jeg vil dele min erfaring med Naprapat1 - helt fantastisk dyktig og proffesjonell. Skulle veldig få behandlinger til for å løse mitt problem. Anbefales på det sterkeste.

Elisabeth

mer enn ett år siden

Er veldig fornøyd med naprapat1 som har hjulpet meg gjennom 2 svangerskap med bekkenplager. Hadde ikke klart meg uten! Tok behandlinger med en gang jeg har kjent noe og har så og si vært "skadefri" resten av svangerskapet.