Om Nardo Bil AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

486 mOkkenhaug Bil AS

Okkenhaug Bil AS

507 mToyota Trondheim

Toyota Trondheim

507 mLexus Trondheim

Lexus Trondheim

822 mRent A Wreck

Rent A Wreck

Nardo Bil AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnNARDO BIL AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato10.10.1983
Org.nr:934761472
Aksjekapital450000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler, 45.112 Detaljhandel med biler og lette motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Tore EvjenDaglig leder
Rune Wang-HenrichsenStyrets leder
Karl Erik LeistadStyremedlem
Aasmund BrevikStyremedlem
Frank SkjærstadStyremedlem

Omtaler om Nardo Bil AS

Trond E. Haugan

mer enn ett år siden

Dårlig service. Bil levert med defekt fjæring foran. Holder ikke avtaler vedr. vedlikehold og garanti og brukte tre (!) uker på å bytte en drivstoffslange.

T. Rønning

mer enn ett år siden

Hadde vært på service og skiftet bremseklosser. Dagen etter faller hjulet av som verkstedet hadde tatt av og satt på dagen før mens bilen er i fart. Verkstedet mente at det ikke var deres feil at hjulet var for dårlig skrudd på. Da må jeg spørre, hva skyldes det da når de er av med hjulet dagen før? Snakk om ansvarsfraskrivelse. Skaden på ca 26.000,- vred de seg unna. Aldri mer Nardo Bil. Styr unna!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Kjøpte meg en ny Volvo V70 2012 modell hos Nardo Bil. Super service fra dag en! 3 dager etter at jeg hadde kjøpt bilen ringte de meg og spurte om alt var bra og om jeg var fornøyd med bilen osv. Og nå snart 1 mnd etter at jeg kjøpte bilen, fikk jeg blomster på døra som takk for at jeg valgte dem som leverandør. Skal du kjøpe Volvo eller noen av de andre merkene de selger, kan jeg trygt anbefale Nardo Bil!

S N

mer enn ett år siden

Holdt på å kjøpe en volvo stasjonsvogn hos nardo bil. På lappen i ruta stod pris og tekniske data som vanlig.
Etter å ha prøvekjørt så fikk jeg kjøpskontrakten og der stod det plutselig at bilen hadde 30 hester mindre enn hva lappen i ruta og selger hadde sagt.
Jeg ringte dem på Nardo bil og de forsikret meg om at dette kun var en liten ubetydelig feil i kontrakten og ikke hadde noenting og si, bilen den hadde antallet hester som først antatt. Vi legger på og jeg tenker litt mer på saken.
Senere ringer jeg opp igjen og sier at jeg er klar for å kjøpe, men at jeg vil at kontrakten skal være riktig. Ok, vi legger på igjen. Fort blir jeg oppringt og fortalt at bilen faktisk hadde 30 hester mindre enn avtalt.
Da lurer jeg selvfølgelig på hva den nye prisen blir, siden denne bilen har en ganske annen motor enn hva som var avtalen. Dette måtte de komme tilbake til meg på.
Jeg blir ringt opp igjen og selger kunne desverre ikke gi noen bedre pris..

Akkurat det at de ikke ville forandre prisen som følge av at det var en betydelig mindre motor synes jeg reflekterer svært dårlig på hva som var intensjonene deres i hele denne "glippen"

Jeg skal ikke si hva jeg tenker om denne forhandleren som følge av opplevelsen.

Stian aleksander Eriksen

mer enn ett år siden

Jeg har måttet bruke Nardobil p.g.a at de er merkeverksted på Dodge. Jeg har nå vært inn 5 ganger med en feil på automaten. De sier hver gang at nå er det i orden og ditt å datt er skiftet, men automaten er like dårlig om ikke enda verre enn før jeg dro inn med bilen. I tillegg så fikk jeg en ekstra regning andre gangen jeg var inne på nesten 800 kroner for lyspærer de hadde skiftet!! Helt uten at de hadde fått beskjed om det! Da jeg sa ifra om dette fikk jeg beskjed om at de har hjemmel i loven til å utføre ekstra arbeid på bilen for inntil 10% av den opprinnelige kostnadene og at hvis jeg ikke betalte kom jeg ikke til å få tilbake nøkklene til bilen. Nå er ikke denne saken ferdig iom at jeg fikk tilbake bilen i forrige uke med beskjed om at den nå var helt i orden. På vei til bergen begynnte sluringa igjen og oljen i automaten koka. Fikk også spørsmål om jeg bare ikke kunne slutte å trekke henger med bilen. Hva skal jeg da med en bil som ER LAGET for å trekke henger i så fall?

Peter Hatlen

mer enn ett år siden

Kjøpte ny bil hos Nardo bil. Veiledning og salg kan jeg ikke klage over fikk bra service.
Men bilen har flere mangler. En av manglene kan ifølge Nardo bil ikke repareres man får kun tomme forklaringer. Man (Nardo bil) kommer ikke med noen foreslag hvordan man kan løse saken reperasjon, bytte ut, prisavslag. Har nå sendt klage til Forbrukerrådet med håp om hjelp der i fra siden det er fullstendig håpløs å snakke med Nardo bil om feilen på bilen

Håkon Krogstad

mer enn ett år siden

Fredagen sendte jeg mail til to volvo forhandlere her i Trondheim,en av dem svarte umiddelbart med en særdeles hyggelig pris på service til min gamle s 80 fra 1999(den andre har fortsatt ikke svar i dag ,ca en uke etter). i dag torsdag har bilen vært på verksted,service ble utført som avtalt, samt noe småtteri ble oppdaget og reparer der og da.
En service i særklasse fra a til å
anbefales på det sterkeste,meget bra

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Etter en del problemer med feilkoder og et speedometer som ikke fungerte på min S80, henvendte jeg meg til slutt hos Nardo Bil. Avtalte først om bare og ta vanlig, enkel feilsøking. Ble senere ringt opp om at de hadde funnet feilen og fikk en for reperasjon på dette og bilen er nå god som gull. Svært god oppfølging pr.telefon og imøtekommende folk i både skranke og på verksted. Fikk itillegg telefon dagen etter med spørsmål om bilen ble bra, dette bekreftet nok en gang et godt førsteinntrykk. Her har den andre Volvo-forhandleren i Trondheim (Kverneland Bil) noe å lære ang. kundeservice. Kommer til og bruke Nardo Bil heretter!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg kjøpte ny bil hos Nardo Bil i 2010 og fikk meget god oppfølging før, under og etter kjøpet. I 2011 tok jeg service til bilen, til avtalt pris og avtalt tid. Meget kjekt at de lot meg koble meg opp på deres trådløse nettverk slik at jeg kunne jobbe mens jeg ventet på at bilen ble ferdig. Anbefaler Nardo Bil på det varmeste til andre.

BN

mer enn ett år siden

Satte bilen min inn for 100.000 service og EU-kontroll samt at de skulle fikse håndbrekket. Når jeg hentet den måtte jeg betale full pris for service + eu-kontroll selv om servicen inneholder de samme tingene. Men, når jeg kjørte hjem virket håndbrekket fremdeles ikke. Jeg sjekket skjemaene og både EU-kontrollen og serviceskjemaet hadde haket av for at håndbremsen var ok?? Det virket jo ikke og det var grunnen til at jeg satte inn bilen!! MEN BETALING SKAL DE HA!!

Svar fra firma

Hei .
Om det er gjort en feil beklager vi dette og vil selvf.lgelig rette dette for deg .
Om du ikke har tatt kontakt med oss direkte og f.tt ordnet opp i dette trenger vi informasjon om bilens regnr for . kunne kontakte deg .