Om firma

Naturbarna har utviklet konseptet sitt gjennom 20 år og barna blir skikkelige Naturbarn, de lærer å kjenne egne grenser i trygge omgivelser. Omgivelsene preges av norsk natur og enkle lekeapparater, dette setter virkelig fart...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
917 79 ...
Adresse

Lillengveien 6

1623 Gressvik

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Naturbarna har utviklet konseptet sitt gjennom 20 år og barna blir skikkelige Naturbarn, de lærer å kjenne egne grenser i trygge omgivelser. Omgivelsene preges av norsk natur og enkle lekeapparater, dette setter virkelig fart på fantasien, falne trær blir fort til storslåtte romskip.

Velkommen til Naturbarna!

Cecilie Grønli sammen med 50 kollegaer av mange profesjoner bruker hver dag på å heie frem barna. Alle små og store begivenheter sammen med barn, foreldre og kollegaer betyr mye for oss.

Naturbarna har utviklet konseptet sitt gjennom 20 år og barna blir skikkelige Naturbarn, de lærer å kjenne egne grenser i trygge omgivelser. Omgivelsene preges av norsk natur og enkle lekeapparater, dette setter virkelig fart på fantasien, falne trær blir fort til storslåtte romskip.

Ordet ”sammen” i visjonen er svært viktig og går som en rød tråd gjennom hverdagen. Barna, foreldre og ansatte er ”sammen” med på å gjøre Naturbarna bedre.

Velkommen til oss - vi vil gi ditt barn og deg det beste av oss og den plassen vi jobber på.

Naturbarna ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Naturbarna AS

Omsetning

31 973 tkr

Fortjenestemargin

1.90 %

Antall ansatte

24

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Naturbarna AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

NATURBARNA AS

Org.nr:

984400772

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

88.911 Barnehager

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

20.03.2002

Lederstillinger/Administrasjon
Cecilie Grønli

Daglig leder

Cecilie Grønli

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91779208

9177 9208

917 79 208

91 77 92 08