Om NBT

NBT tilbyr b2b pakketransport til hele Norge med 100 % elektriske varebiler, fast ansatt, uniformerte sjåfører og 15 egne terminaler / lagre. I tillegg tilbyr vi både lager-og 3PL tjenester som er fult integrert med vår transportvirksomhet. Det betyr enkelhet, full oversikt over varer på lager og varer underveis - fra ett system.

Vi tar hele pakka!

Vi tar hele pakka

NBT er en fullverdig logistikkbedrift som utfører lager og 3PL tjenester i tillegg til pakketransport for bedrifter. Vi har et omfattende og fleksibelt distribusjonsnett over hele Norge, og frigjør tid som du kan bruke på å gjøre det du og din bedrift kan best.

Vi frigjør tid som du kan bruke på å gjøre det du og din bedrift får mest igjen for.

Vi er stolte av våre medarbeidere

Hos NBT er det våre ansatte som er vår viktigste ressurs. Vi har mange dyktige medarbeidere med et bredt mangfold av bakgrunner og ulike aldre. Det gir en god dynamikk i selskapet.

Sammen utgjør vi et sterkt team som er opptatt av å yte god service og å være innovative i det vi tenker og gjør. Alle bidrar til å gjøre en forskjell, som har gjort at vi har vokst og blitt et stort og fullverdig logistikkselskap i dag.

Vi dyrker individet, skaper muligheter for alle, og satser på interne karrieresteg. De som ønsker det, skal kunne få sjansen til å utvikle seg og vokse i egen organisasjon.

Våre verdier

Våre kjerneverdier er bygget på tre viktige pilarer:

Stolt

Utfordrer

Kvalitet

Vi er en innovativ transport og logistikkbedrift med høy kompetanse og en god kultur i hele organisasjonen vår. Det gjør NBT til et selskap som det er spennende, utviklende og godt å jobbe i.

Verdiene tar vi med oss ut til kundene våre, og derfor skal vi være det foretrukne valget for bedrifter som trenger gode transportløsninger for sine bedriftspakker, og smidige lagerløsninger som tar vare på hele vareflyten.

Kjerneverdier også i teknologien

I tillegg til solid kompetanse hos våre ansatte, så streber vi etter å levere kvalitet i alle ledd ved også å utnytte gode teknologiske løsninger. Våre teknologileverandører er nøye utvalgt, hvor kriteriene er de samme: innovasjon, kompetanse og kultur.

Vårt operasjonelle datasystem, sammen med våre dyktige medarbeidere, sørger for at dine varer blir plukket, pakket og transportert – raskt effektivt og sporbart.

For å få til en helhetlig og systematisk håndtering av pakker, installerte vi i 2020 et topp moderne sorteringsanlegg. Hver eneste pakke blir faktisk sortert ned på hvilken bil som skal levere pakken – automatisk. Ved å utnytte tilgjengelig teknologi, frigjør vi tid for våre ansatte og samtidig øker presisjonsnivået på tjenestene våre.

Miljø og bærekraft står sentralt

«NBT har et overordnet ansvar for å legge til rette for at alle ansatte og samarbeidspartnere kan gjennomføre de mest miljøtilpassede løsninger for alle parter.»

Slik står det i våre interne retningslinjer. Vi er en miljøbevisst bedrift. Derfor har vi, blant annet, startet innfasingen av nullutslippsbiler. Mot slutten av 2022 vil alle våre 85+ biler være elektriske. Det er vi stolte av!

Alle våre fremtidige nybygg vil også være BREEAM-NOR-sertifiserte. Det betyr at vi tenker bærekraft i alle ledd på logistikkbygg som vi eier og drifter selv. Vi er også ISO 9001- og 14001-sertifiserte.

Målet, på slutten av dagen

Vi skal være den foretrukne logistikkpartneren for bedrifter som søker gode og moderne løsninger for 3PL, transporttjenester og lagerstyring i Norge. NBT skal også være den mest innovative og teknologidrevne leverandøren av helhetlige logistikktjenester som bidrar til å øke våre kunders konkurransekraft i sine markeder. Til dette har vi uttrykt konkrete løfter – for når du lykkes, lykkes også vi.

Eier du bedriften?

Logg in
  • NBT Transport, Ullensaker - 1
  • NBT Transport, Ullensaker - 2
  • NBT Transport, Ullensaker - 3

NBT, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

NORSK BIBLIOTEKTRANSPORT AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

05.07.2002

Org.nr:

984704828

Aksjekapital

10000000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

53.200 Andre post- og budtjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Christian Narmo

Styrets leder

Hans Anders Vigen

Styremedlem

Olav Dalen Halvorsen

Styremedlem

Ingrid Solberg

Styremedlem

Marte Rostrup Hofset

Varamedlem

Maria Alm

Økonomisk informasjon

Omsetning

163 838 tkr

Fortjenestemargin

17,6 %

Antall ansatte

166