Om firma

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – er uten tvil Nord-Europas største fullserviceselskap innen næringseiendom. Newsec forvalter flere eiendommer, gjennomfører flere transaksjoner, utfører flere...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
23 00 31...
Adresse

Haakon VIIs gate 2

0161 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – er uten tvil Nord-Europas største fullserviceselskap innen næringseiendom. Newsec forvalter flere eiendommer, gjennomfører flere transaksjoner, utfører flere utleieoppdrag og flere verdivurderinger enn noe annet selskap i Nord-Europa.

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe er Nord Europas ledende rådgiver innen næringseiendom, med ca. 1700 medarbeidere i Norden og Baltikum.

Vår virksomhet tilbyr tjenester innen Transaksjoner, Utleie, Verdivurdering, Asset Management og Teknisk Forvaltning.

Newsec forvalter eiendommer for ca. 370 milliarder, signerer årlig leiekontrakter på ca. 760 000 m2, gjennomfører transaksjoner for ca. 30 milliarder kroner, og utfører verdivurderinger for ca. 1 600 milliarder kroner.

Takket være store volum, lokalkjennskap samt bred forståelse innen ulike virksomheter, besitter Newsec en unik kunnskap om eiendomsmarkedet i Nord Europa.

Newsec i Norge er en del av det svenske Stronghold-konsernet og består av Newsec AS og Newsec Basale AS. I Norge er vi ca. 300 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Sandefjord, Kristiansand, Tromsø, Bodø og Alta.

Newsec i Norge har gjennom over 46 års virksomhet i det norske eiendomsmarkedet dokumentert en betydelig gjennomføringsevne i alle typer eiendomstransaksjoner. Vi er i dag Norges største verdivurderer av næringseiendom, med de fleste av de større markedsaktørene som kunder.

Newsec har en eksklusiv samarbeidsavtale med BNP Paribas Real Estate, en ledende internasjonal næringsmegler. Samarbeidet innebærer gode muligheter for markedsføring av prosjekter over landegrensene, og dedikert tilnærming mot utvalgte aktører som ønsker å investere i Norge.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Newsec AS

Omsetning

101 110 tkr

Fortjenestemargin

43.10 %

Antall ansatte

26

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Newsec AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

NEWSEC AS

Org.nr:

986033033

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

68.310 Eiendomsmegling

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

09.09.2003

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

23003100

2300 3100

230 03 100

23 00 31 00