Om NNN avd. 5 Østfold

NNN Forbund har i dag nærmere 30.000 medlemmer og vår viktigste oppgave er å oppnå gode lønns- og arbeidsvilkår for våre medlemmer. Dette vil alltid ligge til grunn for alt forbundet gjør. Vi har konsekvent arbeidet for en solidarisk lønnspolitikk, det vil si lønnsmessig utjamning mellom høyt- og lavtlønte og mellom kvinner og menn. NNN prioriterer arbeid med bedriftsutvikling og kompetanseoppbygging, og er en viktig pådriver for fagopplæring innen matindustrien.

NNN organiserer blant annet produksjons-, vedlikeholds- og transportansatte i matindustrien, som er er landets nest største industri. Og knapt noe kan vel være viktigere enn å produsere trygg kvalitetsmat og – drikke.

NNN er også representert i flere forskningsmiljøer og vi deltar i samarbeidsprosjekter med arbeidsgivere og arbeidsgiverorganisasjoner, statlige og kommunale instanser. I tillegg driver forbundet en aktiv påvirkningsvirksomhet overfor myndigheter og politikere for å bedre rammevilkårene for matindustrien som helhet.

Gjennom tilslutningen til LO står vi også sammen over 1 000 000 fagorganiserte, og NNN har et utstrakt samarbeid med forskjellige miljøer og organisasjoner for å ivareta våre medlemmers interesser.

NNN avd. 5 Østfold, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnNNN AVD. 5 ØSTFOLD
Selskapsform:Forening/lag/innretning
Stiftelsesdato03.12.1893
Org.nr:992119977
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje94.200 Arbeidstakerorganisasjoner

Lederstillinger/Administrasjon

Kai Egil MagnussenKontaktperson
Knut Roar BergStyrets leder
Kenneth Rene Misiewicz JohansenNestleder
Sonja Fjeld IversbyStyremedlem
Live MajorStyremedlem
Hans Arne HalvorsenStyremedlem
Vidar DahlStyremedlem
Vigdis Jensen KorpiselkäStyremedlem
Janne Toril HalvorsenStyremedlem
Lill Tove HansenStyremedlem
Trond JuliussenStyremedlem
Øyvind PettersenStyremedlem
Stine Bjørnerud RustadStyremedlem
Slavomir BranickyStyremedlem

Viser 4 av 14