Om Nonslid Bilservice AS

Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedets.

AutoMester er en landsdekkende kjede offentlig godkjente bilverksteder. Vi utfører EU-kontroll og alt av service, reparasjon og bilskade på din bil i hele Norge. Et stempel fra et AutoMester-verksted er like gyldig som fra et merkeverksted. Enkelt for deg - bra for bilen.

ORIGINALDELER OG SOLIDE LEVERANDØRER

Mange tror at bilen må til merkeverkstedet for å kunne beholde garantier og få utført gyldig service. Det er ikke tilfelle. Som bileier står du fritt til å velge verksted selv.

Hos AutoMester er vi opptatte av at resultatet skal bli så optimalt som mulig. Derfor bruker vi kun de beste leverandørene av verkstedmateriell, tilbehør og utstyr. Alle verkstedene benytter kun deler av original kvalitet eller bedre, med opp til tre års garanti på delene. Leverer du bilen din på et AutoMester bilverksted kan du være sikker på at den er i gode hender.

AutoMester finner du over hele landet. Med høy fokus på god service og kundebehandling, dyktige fagfolk med høy kompetanse og kontinuerlig etterutdanning av våre ansatte, kan du være sikker på å få en verkstedtjeneste med høy kvalitet. Bilopprettere med lang erfaring, og med mange bilmerker, står klare for å hjelpe deg med din bil.

EU-KONTROLL, BILSKADE, REPARASJON OG SERVICE

AutoMester er første bilverkstedkjede som har knyttet seg til karosseriverksteder i Norge. Har du vært uheldig og kollidert eller skadet bilen din på annen måte, er den i trygge hender hos oss.

Vi utfører alt innen reparasjoner, bilskade og service. Alle AutoMester-verksteder kan utføre EU-kontroll på din bil.

Be oss om et pristilbud, og vi er sikre på at du vil bli gledelig overrasket.

KRAV TIL AUTOMESTERS VERKSTEDER OG ANSATTE

For å være medlem i AutoMester stilles høye kompetansekrav til verkstedet.

ET MILJØVENNLIG BILVERKSTED

Våre verksteder ønsker å være best i klassen når det kommer til miljøriktig avfallshåndtering. Derfor har vi inngått et samarbeid med Ragn-Sells AS der vi skal arbeide for størst mulig grad av gjenvinning og for at minst mulig skal måtte legges på deponi. Vi skal gjøre vårt for å sikre at miljø og natur ivaretas - også for våre etterkommere.

BLI ET AUTOMESTER-VERKSTED

Driver du eget verksted? Vi ønsker oss stadig nye medlemmer. Ta kontakt med kjedekontoret for å få vite mer om hvordan du kan bli en del av AutoMester-kjeden.

AutoMester-kjeden er eid av Hellanor AS.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Nonslid Bilservice AS Bilverksted - Lette kjøretøy, Vindafjord - 1

Nonslid Bilservice AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

NONSLID BILSERVICE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

10.01.2020

Org.nr:

924514442

Aksjekapital

40000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Olav Ingmar Nonslid

Styrets leder

Olav Ingmar Nonslid

Styremedlem

Karina Nordal Nonslid

Økonomisk informasjon

Omsetning

13 315 tkr

Fortjenestemargin

11,2 %

Antall ansatte

11