Om Nordberg Dyreklinikk Geir Erik Berge

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Nordberg Dyreklinikk Geir Erik Berge, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnBERGE GEIR ERIK VETERINÆR
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:870293062
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje75.000 Veterinærtjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Geir Erik BergeInnehaver

Omtaler om Nordberg Dyreklinikk Geir Erik Berge

Berit Garaas

mer enn ett år siden

Vi og katten vår ble møtt med nøyaktig samme hjelpsomhet som så mange dyreeiere har fortalt meg om gjennom flere år. Tusen takk for all hjelp. Ikke minst for at " vår" veterinær, Tonje Staveli, kom hjem da ingenting mer kunne gjøres for Pus. Hun fikk dø hjemme. Og jeg ble møtt med medfølelse og omsorg. Takk!

Nina Winger Sørum

mer enn ett år siden

Tar seg tid, forklarer er genuint interessert i yrket sitt.
Hører ofte på han på radion.

Tor

mer enn ett år siden

Trivelig sted å du får alltid den hjelpen hunden din trenger.

Skuffet kunde

mer enn ett år siden

Var her for en undersøkelse, og hun veterinæren var både brå, unødig hardhendt og fremsto som lite dyrekjær. Feil tok hun også. Trist at vi ikke fikk prøve den mannlige veterinæren som har så godt rykte, for hit kommer ikke vi igjen!

Mari Gundersen

mer enn ett år siden

Veterinæren opptrådte svært uprofesjonelt. Hun hilste hverken på meg eller hunden min. I tillegg hadde hun lite kunnskap på området. Hun var ikke opptatt av å gjøre "benken" trygg for en liten hund før vaksinen, men slang han bare ned. Drar aldri tilbake dit!

Anie

mer enn ett år siden

Ble henvist hit med tannproblemer og ble imponert over Geir Erik Berges utolige engasjement. (Fikk se bilder av operasjonen mm) Da jeg flyttet til Oslo benyttet jeg klinikken til vanlige vaksinasjoner og fikk en annen (kvinnelig) veterinær som var nedlatende og lite trivelig. Drar gjerne hit med tannproblemer, der er han en ener. Men til "hverdags" er det ikke verdt å risikere å få en annen enn ham..

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

232610502326 1050232 61 05023 26 10 50