Om Nordic Bygg AS

Vi er en bedrift i Trondheim med 30 års erfaring innen bad og våtrom.

Nordic Bygg AS

Vi er en bedrift i Trondheim med 30 års erfaring innen bad og våtrom. Vi er i dag 8 ansatte fordelt på to snekkere, to flisleggere og 4 rørleggere. Vi har spesialisert oss på bad og våtrom. Vi er sentralt godkjent innen flis, snekker, rør og vi samarbeider med elektriker.

SERVICE

Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg. Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte røranlegg. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, serviceavtaler kan lages. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv.

SANITÆR

Innvendige vann- og avløpsinstallasjoner fra kommunale ledninger til alt inne i huset. Montering av tekniske vannsystemer, synlige og skjulte, samt utstyr koblet til vann og avløp. Prosjekteres og utføres slik at god hygiene og helse blir ivaretatt, vannkvaliteten ikke forringes og slik at avløpsvann bortledes i takt med tilført vannmengde.

REHABILITERING

Modernisering/ oppgradering av eksisterende sanitær- og varmeanlegg. Våre rørleggere er spesialister på å skreddersy tidsriktige og energisparende løsninger for private og bedrifter. Vi gjør alt fra små nødvendige utskiftninger til totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Nordic Bygg AS Entreprenør, Trondheim - 1
  • Nordic Bygg AS Entreprenør, Trondheim - 2
  • Nordic Bygg AS Entreprenør, Trondheim - 3
  • Nordic Bygg AS Entreprenør, Trondheim - 4

Nordic Bygg AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

NORDIC BYGG AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

10.06.2005

Org.nr:

988441074

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Geir Furuhaug

Styrets leder

Geir Furuhaug

Økonomisk informasjon

Omsetning

15 148 tkr

Fortjenestemargin

25,2 %

Antall ansatte

8