Om Nordic Bygg AS

Vi er en bedrift i Trondheim med 30 års erfaring innen bad og våtrom.

Nordic Bygg AS

Vi er en bedrift i Trondheim med 30 års erfaring innen bad og våtrom. Vi er i dag 8 ansatte fordelt på to snekkere, to flisleggere og 4 rørleggere. Vi har spesialisert oss på bad og våtrom. Vi er sentralt godkjent innen flis, snekker, rør og vi samarbeider med elektriker.

SERVICE

Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg. Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte røranlegg. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, serviceavtaler kan lages. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv.

SANITÆR

Innvendige vann- og avløpsinstallasjoner fra kommunale ledninger til alt inne i huset. Montering av tekniske vannsystemer, synlige og skjulte, samt utstyr koblet til vann og avløp. Prosjekteres og utføres slik at god hygiene og helse blir ivaretatt, vannkvaliteten ikke forringes og slik at avløpsvann bortledes i takt med tilført vannmengde.

REHABILITERING

Modernisering/ oppgradering av eksisterende sanitær- og varmeanlegg. Våre rørleggere er spesialister på å skreddersy tidsriktige og energisparende løsninger for private og bedrifter. Vi gjør alt fra små nødvendige utskiftninger til totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.

Bildegalleri

  • Nordic Bygg AS Entreprenør, Trondheim - 1
  • Nordic Bygg AS Entreprenør, Trondheim - 2
  • Nordic Bygg AS Entreprenør, Trondheim - 3
  • Nordic Bygg AS Entreprenør, Trondheim - 4

Nordic Bygg AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnNORDIC BYGG AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato10.06.2005
Org.nr:988441074
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje41.200 Oppføring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Geir FuruhaugDaglig leder
Geir FuruhaugStyrets leder

Mulige nummerkombinasjoner

934260069342 6006934 26 00693 42 60 06