Om firma

Sportsmaster er en spesialforretning og leverer alt av treningsapparater direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi har et bredt og godt utvalg av treningsutstyr til hjemmetrening, bedrifter og treningssentre til svært...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
66 85 04...
Adresse

Fekjan 29

1394 Nesbru

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image

Om oss

Sportsmaster er en spesialforretning og leverer alt av treningsapparater direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi har et bredt og godt utvalg av treningsutstyr til hjemmetrening, bedrifter og treningssentre til svært gunstige priser. Sportsmaster startet sin virksomhet høsten 2003 og er i dag et solid firma i stadig vekst med 23 ansatte

Vi har et 500 m2 stort showrom og butikk på Nesbru i Asker hvor våre treningsapparater kan sees, prøves og kjøpes. Alle produkter, som krever det, skal være CE-godkjent.

Våre produkter kan kjøpes i vår nettbutikk, på vårt showrom/butikk på Nesbru eller pr telefon. Vi har et begrenset lager, slik at de fleste vare må enten leveres hjem eller hentes på vårt hovedlaget hos BGL (Best Global Logistics) på Gardermoen. Vi sender varer over hele landet etter ønske.

Sportsmaster er et godt drevet selskap har har fått AAA-rating.

Nordic Sportsmaster ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Nordic Sportsmaster AS

Omsetning

153 935 tkr

Fortjenestemargin

13.10 %

Antall ansatte

26

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Nordic Sportsmaster AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

NORDIC SPORTSMASTER AS

Org.nr:

915995551

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.494 Engroshandel med sportsutstyr

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

15.09.2015

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

66850460

6685 0460

668 50 460

66 85 04 60