Om firma

Nordvestvinduet er en av Norges ledende produsenter av vinduer, vindusdører og fasadeelementer. Vi har lange tradisjoner, stor erfaring og en vilje til å være ledende i alle situasjoner. Vi er en bedrift som er god på...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
57 85 50...
Adresse

Nordfjordvegen 8757

6713 Almenningen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Nordvestvinduet er en av Norges ledende produsenter av vinduer, vindusdører og fasadeelementer. Vi har lange tradisjoner, stor erfaring og en vilje til å være ledende i alle situasjoner. Vi er en bedrift som er god på produktutvikling, kunnskap og kunnskapsdeling med våre kunder. Vi er også god på produksjon og logistikkløsninger.

Nordvestvinduet idag

Omsetning i 2014 var ca 105 mill, noe som tilsvarer ca 22 000 vindu/dørenheter. Med røttene godt plantet på Nordvestlandet med Stadthavet som nærmeste nabo leverer vi vinduer og vindusdører både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Hver dag arbeider vi sammen med våre kunder, arkitekter og rådgivere for å skape gode vindusløsninger for deres prosjekter. Vi er en produksjonsbedrift som automatiserer kraftig og derfor kan drive industri i Norge, men som allikevel ikke har glemt viktigheten av godt håndverk.

Nordvestvinduet har 3 satsningsområder

Volum: Standard volumprodukter til store og små prosjekter.

Individual: Individuelt tilpassede spesialløsninger og «high end» Eksempel: eksklusive materialsorter, limte glasshjørner, fulldybdekarmer, edge-glass mm.

Rehabilitering: Sidehengslede vinduer og dører med og uten kittfals eller kittsprosser for utskifting på eldre boliger eller verneverdige bygg.

Nordvestvinduet ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Nordvestvinduet AS

Omsetning

133 793 tkr

Fortjenestemargin

4.90 %

Antall ansatte

107

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Nordvestvinduet AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

NORDVESTVINDUET AS

Org.nr:

910930540

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

16.232 Produksjon av bygningsartikler

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

06.06.1957

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 8
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

57855050

5785 5050

578 55 050

57 85 50 50