Om Norsk Bilkontroll AS

Norsk Bilkontroll (NBK) har siden 1988 drevet med verditaksering for div. oppdragsgivere. NBK er oppnevnt som medhjelper for alle Namsmenn i Telemark, og Namsmann i Larvik og Sandefjord i Vestfold. Vi er også sammarbeidspartner med Lindorff. Dette innebærer alt fra innhenting, taksering, lagring og salg/verdirealisering. NBK bistår bobestyrere, banker, inkassoselskap ol. med praktiske løsninger vedr. taksering, inndrivelse, verdisikkring og verdirealisering. Vi utfører også EU-kontroller.

Om firmaet

Norsk Bilkontroll (NBK) har siden 1988 drevet med verditaksering for div. oppdragsgivere. NBK er oppnevnt som medhjelper for alle Namsmenn i Telemark, og Namsmann i Larvik og Sandefjord i Vestfold. Vi er også sammarbeidspartner med Lindorff. Dette innebærer alt fra innhenting, taksering, lagring og salg/verdirealisering. 

NBK bistår bobestyrere, banker, inkassoselskap ol. med praktiske løsninger vedr. taksering, inndrivelse, verdisikkring og verdirealisering. NBK bistår også politiet/økokrim med lagring og omsetting av beslaglagt materiell. 

Vi har til enhver tid et stort utvalg av gjenstander til salgs til lave priser, blant annet biler, båter, motorsykler, campingvogner, kontormøbler, butikkinnredning og mer.

Norsk Bilkontroll AS' valgte linker

Norsk Bilkontroll AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnNORSK BILKONTROLL AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato01.10.1997
Org.nr:979322909
Aksjekapital30000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje74.901 Takseringsvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Tor EikDaglig leder
Tor EikStyrets leder
Vibeke HeggeVaramedlem