Om Norsk Bilkontroll AS

Norsk Bilkontroll (NBK) har siden 1988 drevet med verditaksering for div. oppdragsgivere. NBK er oppnevnt som medhjelper for alle Namsmenn i Telemark, og Namsmann i Larvik og Sandefjord i Vestfold. Vi er også sammarbeidspartner med Lindorff. Dette innebærer alt fra innhenting, taksering, lagring og salg/verdirealisering. NBK bistår bobestyrere, banker, inkassoselskap ol. med praktiske løsninger vedr. taksering, inndrivelse, verdisikkring og verdirealisering. Vi utfører også EU-kontroller.

Om firmaet

Norsk Bilkontroll (NBK) har siden 1988 drevet med verditaksering for div. oppdragsgivere. NBK er oppnevnt som medhjelper for alle Namsmenn i Telemark, og Namsmann i Larvik og Sandefjord i Vestfold. Vi er også sammarbeidspartner med Lindorff. Dette innebærer alt fra innhenting, taksering, lagring og salg/verdirealisering. 

NBK bistår bobestyrere, banker, inkassoselskap ol. med praktiske løsninger vedr. taksering, inndrivelse, verdisikkring og verdirealisering. NBK bistår også politiet/økokrim med lagring og omsetting av beslaglagt materiell. 

Vi har til enhver tid et stort utvalg av gjenstander til salgs til lave priser, blant annet biler, båter, motorsykler, campingvogner, kontormøbler, butikkinnredning og mer.

Norsk Bilkontroll AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in

Norsk Bilkontroll AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

NORSK BILKONTROLL AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.10.1997

Org.nr:

979322909

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

74.901 Takseringsvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Tommy Hegna Rogn

Styrets leder

Tor Eik

Styremedlem

Vibeke Hegge

Styremedlem

Tommy Hegna Rogn

Økonomisk informasjon

Omsetning

4 181 tkr

Fortjenestemargin

15,8 %

Antall ansatte

1 - 4