Om firma

Norsk Bilkontroll (NBK) har siden 1988 drevet med verditaksering for div. oppdragsgivere. NBK er oppnevnt som medhjelper for alle Namsmenn i Telemark, og Namsmann i Larvik og Sandefjord i Vestfold. Vi er også sammarbeidspartner...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
35 97 40...
Adresse

Pedellen 10

3961 Stathelle

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

8:00 - 16:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Norsk Bilkontroll (NBK) har siden 1988 drevet med verditaksering for div. oppdragsgivere. NBK er oppnevnt som medhjelper for alle Namsmenn i Telemark, og Namsmann i Larvik og Sandefjord i Vestfold. Vi er også sammarbeidspartner med Lindorff. Dette innebærer alt fra innhenting, taksering, lagring og salg/verdirealisering. NBK bistår bobestyrere, banker, inkassoselskap ol. med praktiske løsninger vedr. taksering, inndrivelse, verdisikkring og verdirealisering. Vi utfører også EU-kontroller.

Om firmaet

Norsk Bilkontroll (NBK) har siden 1988 drevet med verditaksering for div. oppdragsgivere. NBK er oppnevnt som medhjelper for alle Namsmenn i Telemark, og Namsmann i Larvik og Sandefjord i Vestfold. Vi er også sammarbeidspartner med Lindorff. Dette innebærer alt fra innhenting, taksering, lagring og salg/verdirealisering. 

 

NBK bistår bobestyrere, banker, inkassoselskap ol. med praktiske løsninger vedr. taksering, inndrivelse, verdisikkring og verdirealisering. NBK bistår også politiet/økokrim med lagring og omsetting av beslaglagt materiell. 

Vi har til enhver tid et stort utvalg av gjenstander til salgs til lave priser, blant annet biler, båter, motorsykler, campingvogner, kontormøbler, butikkinnredning og mer.

Norsk Bilkontroll ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Norsk Bilkontroll AS

Omsetning

3 651 tkr

Fortjenestemargin

31.50 %

Antall ansatte

4

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Norsk Bilkontroll AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

NORSK BILKONTROLL AS

Org.nr:

979322909

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

74.901 Takseringsvirksomhet

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.10.1997

Lederstillinger/Administrasjon
Tor Eik

Daglig leder

Tor Eik

Styrets leder

Vibeke Hegge

Varamedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

35974020

3597 4020

359 74 020

35 97 40 20