Om Norsk Eiendomstaksering AS

Norsk Eiendomstaksering er en av Oslos ledende takstforretninger og har vurdert tusenvis av eiendommer siden starten i 1996. Vi arbeider innen et bredt spekter av tjenester. Kjernevirksomheten er taksering, tilstandsvurdering, leievurdering av fast eiendom og byggelånsoppfølging.

Om oss

NORSK EIENDOMSTAKSERING ble etablert i 1996.

Vi er en av Oslos ledende takstforretninger og har vurdert tusenvis av eiendommer.

Norsk Eiendomstaksering ble kåret til Gasellebedrift i 2004 og 2005.

NORSK EIENDOMSTAKSERING arbeider innen et bredt spekter av tjenester. Kjernevirksomheten er vurdering av fast eiendom, rådgivning og byggeledelse.

Primært har vi oppdrag i Oslo og Akershus . Vi har også betydelig kompetanse i en rekke andre områder av Østlandet . Der vi ikke er lokalkjent videreformidler vi oppdrag til en av våre samarbeidspartnere.

NORSK EIENDOMSTAKSERING har lang erfaring innen takserings- og byggebransjen. Vi har opparbeidet vid kompetanse på en rekke felt innen vår bransje. Det vi alle vet er at takstmenn i hovedsak er enkeltmannsfirmaer, ofte med kontoret på ”gutteværelset”. Vi er en organisasjon som satser 100 % på taksering og nært tilknyttede arbeidsoppgaver. Vi jobber i dette markedet 24 timer i døgnet.

Norsk Eiendomstaksering AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Norsk Eiendomstaksering AS Eiendomsmegling, Asker - 1
  • Norsk Eiendomstaksering AS Eiendomsmegling, Asker - 2
  • Norsk Eiendomstaksering AS Eiendomsmegling, Asker - 3