Norsk Regnskap og Inkasso AS logo

Norsk Regnskap og Inkasso AS

Om firma

Ajourført regnskap tilgjengelig når du vil og hvor du vil. Rådgiving og effektive løsninger innen regnskap, lønn og faktura. NRI skal gjennom kontinuerlig oppdatering, nøyaktighet og entusiasme hjelpe sine kunder med oppgaver...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
23 28 19...
Adresse

Arbins gate 13

0253 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Ajourført regnskap tilgjengelig når du vil og hvor du vil. Rådgiving og effektive løsninger innen regnskap, lønn og faktura. NRI skal gjennom kontinuerlig oppdatering, nøyaktighet og entusiasme hjelpe sine kunder med oppgaver som naturlig faller under de økonomiske sidene av kundens virksomhet. Vår visjon er å hjelpe våre kunder til å jobbe effektivt og lønnsomt.

Om oss

NRI ble etablert i 1982, og har i dag 12 medarbeidere. Vi er til enhver tid oppdatert innen regnskap, lønn og regelverk.

Vår historie bærer preg av lange og nære kundeforhold, noe vi er meget stolte av. Hovedtyngden av våre kunder er i Oslo og Akershus, men dekker også andre deler av landet. Utenlandske bedrifter finnes også i vår portefølje, og vi finner det utfordrende og inspirerende å holde oss oppdatert på hvilke endringer som skjer internasjonalt.

Vi er her for kundene, og vi skal gjennom kontinuerlig oppdatering, nøyaktighet og entusiasme hjelpe vår kunder med oppgaver som naturlig faller under de økonomiske sidene av kundens virksomhet.

Vi hjelper deg med regnskapet, fakturering, lønn, rapportering, årsoppgjør og ligningspapirer. I tillegg bistår vi gjerne med rådgiving. Med lokaler i Vika i Oslo er det lett å titte innom oss. I tillegg har vi en avdeling i Sandnes. Til sammen innehar vi mye kompetanse og vi overlapper hverandre slik at du til enhver tid er sikker på at din bedrift blir ivaretatt.

Tjenester

Kundeporteføljen omfatter mer enn 200 bedrifter. Disse spenner fra enkeltforetak til konsern, og representerer de fleste bransjer. Som eksempel; eiendomsselskap, konsulenter, investorer, handelsforetak, håndverkere, advokater, varetransport, it-bedrifter, kunstnere, serveringssteder, leger, rengjøring, frisører mm

Disse bransjene gir oss muligheten til å sørge for at vi til enhver tid er oppdatert på og kompetente til nær sagt alle typer oppdrag. Vi har dessuten i kraft av mange forskjellige kunder et godt samarbeid med mange revisjonsfirmaer.

Kostnader knyttet til regnskap er i stor grad avhengig av rutiner og ryddighet. Vi tilbyr uansett våre tjenester til konkurransedyktige priser. En gjennomgang ved oppstart med kunden om hensiktsmessig opplegg, og enighet om hvem som gjør hva, er den beste kostnadskontrollen.

Norsk Regnskap og Inkasso ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Norsk Regnskap og Inkasso AS

Omsetning

9 118 tkr

Fortjenestemargin

9.70 %

Antall ansatte

10

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Norsk Regnskap og Inkasso AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

Norsk Regnskap og Inkasso AS

Org.nr:

931924672

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

69.201 Regnskap og bokføring

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

17.02.1982

Lederstillinger/Administrasjon
Cato Sætre

Daglig leder

Glenn Rune Husvæg

Daglig leder

Cato Sætre

Styrets leder

Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

23281960

2328 1960

232 81 960

23 28 19 60