Om Nortrail Norsk Trailer Express

Nortrail - Norsk Trailer Express AS er den største, norske, privateide, internasjonale trailertransportøren i Norge. Vi er spesialister på trailertransporter, spesielt rettet mot stykkgods og partilaster fra hele Europa og Norden. I tillegg representerer vi et velutviklet og verdensomspennende agentnettverk for oversjø og flyfrakt.

Om oss

Nortrail - Norsk Trailer Express AS er i dag et fremtidsrettet selskap som opererer transporter på land, på sjøen og i luften. Dette skjer via egne transportselskaper og terminaler, eller som agenter for andre selskaper og rederier, og vi representerer de mest komplekse og kompetente transportnettverkene i Europa.

Nortrail - Norsk Trailer Express AS er et velfundert selskap med en profesjonell tilnærming til markedet. Vi er kjent for å kunne tilby våre kunder innovative løsninger og personlig service. Vi har et bredt sortiment av transport- og logistikktjenester fokusert på 9-stjernes kvalitet og med lokal kunnskap i hvert industrielt hjørne av Europa. Vi sikrer dermed en rask og pålitelig service, uavhengig av hvor godset måtte befinne seg.

Hos Nortrail er hver kunde unik!

Nortrail Norsk Trailer Express' valgte linker

Bildegalleri

  • Nortrail Norsk Trailer Express Transport, Oslo - 1
  • Nortrail Norsk Trailer Express Transport, Oslo - 2
  • Nortrail Norsk Trailer Express Transport, Oslo - 3

Omtaler om Nortrail Norsk Trailer Express

Fornøyd kunde

mer enn ett år siden

Flott service og alltid hjelp å få!

Lite fornøyd!

mer enn ett år siden

Jeg forstår at det kan gå fort i svingene til tider, men en slik mangel på kontroll har jeg sjeldent opplevd. Ingen av de jeg snakket med kunne sette meg videre. Ingen jeg snakket med kunne fortelle meg hvor pakkene var. I tillegg la de skylden på at eskene var feilmerket, noe vi har fått opplyst at de absolutt ikke var. Beklager, men disse gutta blir amatører i forhold til de mer seriøse firmaene.

Fornøy kunde

mer enn ett år siden

Godt at det fremdeles finnes selskap med sjel og personlighet.

STÅ PÅ!

ANB

mer enn ett år siden

Med en gang man sender en levering utenfor Oslo går det i stå for Nordtrail. Sad but true!

Inspirator

mer enn ett år siden

Service er ikke vanligvis noe vi kan skryte av i Norge. – Jeg var i utgangspunktet ganske irritert da jeg ringte Nortrail for å etterlyse en pakke jeg venter på. Der fikk jeg snakke med to usedvanlig hyggelige og hjelpsomme medarbeidere, som straks ryddet opp i situasjonen, og fikk meg blid som en lerke selv om pakken min er forsinket.
Takk for super service og hverdagsglede!

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

228017002280 1700228 01 70022 80 17 00