Om Oilquick Norge AS

OilQuick Norge AS er forhandler av OilQuick hurtigfestesystem for anleggsmaskiner i alle størrelser. OilQuick systemet er verdensledende og det har blitt levert over 35 000 hurtigfester verden over. OilQuick Norge tilbyr også kompletterende produkter fra Dynaset, RF System, Trevi Benne, Kinshofer, NOX og Hultdins.

Om OilQuick

‌​ ‌​

OilQuick spesialiserer seg på helautomatiske redskapsfestesystemer for gravemaskiner, hjullastere, trucker, materialhåndteringsmaskiner og kraner. Produktene markedsføres og selges under varemerket OilQuick.

Selskapet har solgt Grab John skuffer i 30 år, og som fortsatt er et velkjent begrep innenfor linjebygging. Siden starten av 1990-tallet har selskapets fokus vært på utvikling, tilvirkning og salg av automatiske hurtigfestesystemer for ulike typer redskapsbærere. OilQuick tilbyr rasjonelle og effektive metodeløsninger innom entreprenørvirksomhet og industri. På 10 sekunder kan hydrauliske redskap byttes direkte fra førerhytten. OilQuick er patentbeskyttes i Japan, Nord Amerika og de fleste land i Europa. OEM avtale har blitt inngått med noen av ledende maskinprodusentene. Tusentalls OilQuick-systemer har hittil blitt levert til kunder i Norden, øvrige i Vest Europa og USA. Eksportandelen er ca. 80%.

‌​ ‌​

Et OilQuick system sparer tid og penger, og minimerer slitasje da riktig redskap anvendes. Utover dette er det også et bedre valg fra et miljø- og sikkerhetssynspunkt.

Vårt mål er at OilQuick skal være kundens førstevalg av automatiske systemer for redskapsbytte samt overgå deres forventninger – gjennom å levere enestående kvalitet i alle ledd.

Bra service er viktig for oss. Kvalifiserte teknikere og et godt kundeforhold er noe vi alltid streber etter.

Vi har tre serviceteknikere og fullt utrustede servicebiler som er klare for å ta seg av alle typer jobber relatert til våre produkter. Ved installasjon eller service tar vi kontakt for å finne en tid som passer. Vi forsøker alltid å booke disse jobbene så raskt som mulig og ved akutte behov er vi fleksible og kan ofte på kort varsel hjelpe til.

Ved spørsmål rundt festevalg, maskinkrav og ulike redskapskombinasjoner, nøl aldri med å ta kontakt. Vi har mer enn 20 års erfaring og er alltid klare for å hjelpe deg og ditt firma.

Oilquick Norge AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 1
  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 2
  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 3
  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 4
  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 5
  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 6
  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 7
  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 8
  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 9
  • Oilquick Norge AS Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Asker - 10

Oilquick Norge AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnOILQUICK NORGE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato07.05.1948
Org.nr:915093736
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje46.630 Engroshandel med maskiner og utstyr til bergverksdrift, olje- og gassutvinning og bygge- og anleggsvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Ole SiemDaglig leder
Ole SiemStyrets leder
John Åke SonerudStyremedlem
Kjell SvanbergStyremedlem
Axel Ole Wikman SiemStyremedlem
Per Henrik Teodor SonerudStyremedlem

Mulige nummerkombinasjoner

671224606712 2460671 22 46067 12 24 60