Om Ole Aas AS

Vårt firma ble etablert i 1874 og har siden den tid vært drevet og eiet av samme familie. Det gjør oss til en av landets mest tradisjonsrike gullsmed firmaer. Vi har 10 fast ansatte medarbeidere, de fleste med lang erfaring og mye bransjekunnskap. For å hjelpe oss i perioder med stor trafikk har vi 6 assistenter, som alle har jobbet en periode hos oss og dermed har opparbeidet seg god kunnskap om våre produkter.

Bildegalleri

  • Ole Aas AS Gullvare, Sølvvare, Trondheim - 1
  • Ole Aas AS Gullvare, Sølvvare, Trondheim - 2

Omtaler om Ole Aas AS

Siljesn

mer enn ett år siden

Dette er noe man bare må anbefale videre! jeg bruker vanligvis ikke slike sider men nå måtte jeg bare. Hyggelige blide folk i butikken, og de prøvde virkelig etter beste evne å hjepe meg og la sjela si i dette. De ringte rundt, spurte hverandre og ordnet opp.

Anonym kvinne

mer enn ett år siden

Var innom for å se på ringer og fikk "hjelp" av en ung, kvinnelig ansatt. Mens prøvingen pågår presterer den ansatte å si til meg "Jeg ser at du har jo sånne MANNEhender"..! Hvorpå hun utbroderte hva hun mente var galt med hendene mine i forhold til hvordan kvinners hender vanligvis ser ut, og grunnene til hvorfor hun karakteriserte mine som "mannehender".

Etter denne ekstremt dårlige kundebehandlingen ble det et enkelt valg å ikke handle her, og kommer definitivt aldri til å sette min fot der igjen.

Hanne

mer enn ett år siden

Utrolig bra! Her fikk vi vite alt vi trengte! betjeningen informerte om mye vi IKKE fikk vite hos bland annet bjørklund, juvelen osv. Meget fagorientert betjening, en plass jeg ABSOLUTT kommer til å handle igjen!

Mulige nummerkombinasjoner

738833557388 3355738 83 35573 88 33 55