Om Oljeskiftexpressen

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

Oljeskiftexpressen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

OLJESKIFTEXPRESSEN AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

04.03.1994

Org.nr:

970959599

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Markus Randøl

Daglig leder

Markus Randøl

Styrets leder

Ajet Krasnici

Varamedlem

reviews aboutName

M

Martin Lilleeng Sætra

moreThanAYearAgo

Jeg skulle få byttet en lekk ventil i et løst hjul i dag og spurte om jeg kunne levere hjulet og hente etter jobb: Ansatt 1: "Ja, det går bra!" Forsvinner så inn på bakrommet uten videre kommentarer. Ansatt 2 kommer etter noen minutter og spør om jeg trenger hjelp. Jeg forklarer igjen at jeg har et hjul som jeg tror har lekk ventil og spør igjen om jeg kan levere hjulet. Han sier: "Da må du sitte å vente. Jeg tør ikke ta i mot hjulet ellers, i tilfelle det blir noe surr."

Her må du altså sitte å vente på hjulet ditt, slik at det ikke blir rotet bort... Ikke særlig serviceinnstilte og ikke særlig kompetente (etter eget utsagn). Velg noen andre!

K

moreThanAYearAgo

Raskt, enkelt og til en god pris. Kjekke ansatte trekker heller ikke ned;)

Tommy

moreThanAYearAgo

Dette er bra. Her er det bare å dra. Gutta kan jobben sin. De tar ikke noe penger for extra jobb. Dette er min type sted og dra på når det er noe galt med bilen min. Her får man hjelp. Tokk ikke lang tid for gutta til og skifte dekk på bilen min heller. Tipp Topp.

Anders

moreThanAYearAgo

Bruker disse fast til å skifte olje og filter på tre forskjellige biler. Beliggenheten er fin, lange åpningstider og hyggelige folk som tydelig står på. Lettvint, grei pris. Skal begynne å bruke dem til dekkskifte også.

aab

moreThanAYearAgo

Får alltid god service. Har benytte dem flere ganger. Råd veiledning og gode priser. Absolutt anbefales.

Ajet

moreThanAYearAgo

de kan jobben sin

alj

moreThanAYearAgo

Har brukt OE tidligere for å skifte olje og dette har gått greit. Dekkskifte: 40 min ventetid istedenfror 20 som ble sagt. Har et dekk som lekker litt luft og ber de legge det til side for å vite hvilket jeg skal få fixet i løpet av vintern. Når de er ferdige ligger alle dekkene hulter til bulter inne i bilen og de aner ikke hvilket det var som lekket. Skylder på at de har mange biler i kø og er stresset. Så hvis du kommer når de har høysesong har du ikke krav på normal service? Kommer ikke tilbake.

Hundal

moreThanAYearAgo

Brukt oljeskiftekspressen flere ganger nå. Like god service og ikke minst en behagelig pris.
Anbefaler disse til alle jeg kjenner, og de er like fornøyd som meg.

Christoffer

moreThanAYearAgo

Jeg er kjempefornøyd med servicen! Kjøpte og byttet dekk - alt i løpet av en time.

Alexander

moreThanAYearAgo

Fantastisk innstilling og hjelpsomhet på gutta her. Jeg kan ingenting om bil, men de var tålmodige med å forklare meg saker og ting og samtidig utrolig raske til å jobbe. Prisen var slett ikke avskrekkende heller! En liten reperasjon på lykta, nye dekk og oljeskift var gjort på et blunk. Definitivt mitt faste sted for "småting". Store reperasjoner må jeg andre steder for.

Marcus

moreThanAYearAgo

Rask og god service. Virket generelt hjelpsomme. Her kommer jeg sikkert igjen.

Per

moreThanAYearAgo

har vært hos gutta på oljeskiftexpressen i dag. De vet ha de driver med. Det gikk fort med dekkskifte å de sa ikke nei til noe som helst. Ditt vil jeg anbefale alle sammen og gå.

sven

moreThanAYearAgo

mycket god servic og kunnig personal rekomenderas!!

Erik

moreThanAYearAgo

Har brukt dem 2 ganger før, og har fått god og rask service. De tok ikke ekstra betalt for å undersøke og feste eksosrøret under bilen :-)

Kommer igjen!