Om Olympen Mat & Vinhus AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

74 m

Subway

81 mMAX Premium Burgers

MAX Premium Burgers

455 m

Subway

734 m

Njokobok AS

Omtaler om Olympen Mat & Vinhus AS

Tor-Øivind Gunstrøm

mer enn ett år siden

Fantastiske lokaler og veldig bra mat, men vår servitør var både sur og grinete og surret med bestillinger. Vi var ca.25 stk. og hadde forhåndsbestilt maten. alikevel fikk de som hadde lutefisk maten ca 20 minutter etter at alle de andre på bordet var ferdige med å spise sin mat. Vi satt på to bord og betalingen på det ene bordet gikk greit. Når de så skulle ta betalt av oss på det andre bordet så klarte de å bruke førti minutter på prosessen. Gikk avgårde flere ganger midt i betalingen og begynte til og med å servere andre bord mens vi ventet på å få betalt.
Hvis man klarer å ikke henge seg opp i servitøren, så er det alikevel mulig å få en hyggelig kveld og potensialet er stort, så jeg kommer til å prøve igjen. Men.... de MÅ få gjort noe med servicen.

Danerik

mer enn ett år siden

Jeg synes noen her ikke er rettferdige med servitørene. Jeg har vært der mange ganger og alltid vært fornøyd med servicen. Jeg har en allergi og må være forsiktig, men har har de tilpasset maten og jeg er veldig fornøyd med både service og mat og kommer absolutt tilbake.

Cecilie

mer enn ett år siden

Fint sted og maten er ok men holdningen til servitørene ødelegger mer enn hva kvaliteten på maten klarer å veie opp for. Har ikke møtt servitører som er så lite fleksible og negative som på dette stedet. Virket som det var en stor byrde at vi var der. Drar definitivt ikke frivillig tilbake hit.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Har spist fisk her de siste gangene og må si at den funker. Det er ikke så stor variasjon i tilbehør selv om de benytter annen type fisk fra gang til gang, men godt er det. Og så skal de ha for fine restaurerte lokaler!

DV

mer enn ett år siden

Et par på besøk på “Lompa” pga. tidligere hyggelig og smakfull opplevelse der. Tillot oss å klage på maten, bl.a. var ikke alle kjøttbiter tyggbare, og opplevde å bli kjeftet opp fordi vi ikke klaget så tidlig i måltidet at de kunne servere oss ny rett (underforstått av samme type) og fikk høre at de ikke hadde mottatt en enste klage på minst 170 serveringer av samme rett siste 1–2 døgn. Dette er fullstendig uholdbar kundebehandling, ikke noen beklagelse over at maten ikke var god, bare vår feil at vi klaget fikk vi følelse av. Går aldri dit mer, og vil heller ikke anbefale andre å gjøre det, noe vi tidligere har gjort.

Mehlum

mer enn ett år siden

Skulle møte min kjæreste der for ett år siden. Når jeg ankom, ville hun gå med en gang pga arrogante kelnere. Synd, mat har i alle fall vært ok der tidligere.

Karina

mer enn ett år siden

Har alle kelnere her gått samme elendige servicekurs? Eller kan det være noe alvorlig galt med ledelsen? Har vært dere ved flere anledninger og samtlige kelnere har den samme sure og arrogante holdningen. Man får følelsen av å være til bryderi.

mayo

mer enn ett år siden

Fisken er god. Noen av kjøttrettene er noe for kraftig for min smak. blid og hyggelig betjening herskapelig lokaler, som også er varme. irish caffe er å anbefale på en kald vinterdag.

Gourmet

mer enn ett år siden

Hadde hørt mye bra om Olympen etter oppussingen. Dro ditt med en vennegjeng for å spise en 3-retters. Maten var lunken og kjøttet var seigt og vanskelig å tygge. Desserten var også kjedelig. Servitøren vår var litt tverr og det gjorde ikke saken bedre. Drar ikke tilbake hit.

Magnus

mer enn ett år siden

Mycket god och vällagad mat, excelent service och sober, trevlig miljö.
Föredömligt kort meny, där det ändå finns något för alla smaker, gör att maten lagas med van hand och serveras snabbt.
Vinlista avpassad för maten och kunnig serveringspersonal som pricksäkert föreslår viner efter maten och gästernas smak.
Självklart värt ett besök!
Jag kommer att gå dit igen nästa gång jag kommer till Oslo.