Om On Time Regnskap AS

On Time – Et innovativt regnskapsbyrå. Gårsdagens regnskap ført i dag!

Regnskapsfører

Tenk deg at du kjører båt og kartet oppdateres ti minutter for sent. Da går du før eller siden på et skjær. Det samme skjer hvis regnskapet ditt oppdateres en måned for sent. Du kan unngå det med oss.

Lønn

Du får månedlig avlønning for alle ansatte i bedriften og sender ut elektronisk lønnslipp. Vi ivaretar også løpende a-melding, feriepenger, årsavslutning, sammenstillingsoppgaver.

Årsoppgjør

Du får utarbeidelse av årsoppgjør og innsending til det offentlige. For AS bistår vi også med aksjonærregisteroppgaver, årsberetning og protokoller, generalforsamling og innsending.

On Time regnskap AS

Vi i On Time regnskapsbyrå er spesialister på flere områder. Det er mer bredde. Det er bygg og anlegg, restauranter, lag, foreninger og andre spesialområder. Ta kontakt for å finne ut av om vi dekker din bransje, ellers peker vi deg ofte videre i riktig retning.

On Time Advokatregnskap AS

I On Time Advokatregnskap er det satsning på spesialisert regnskap til advokatbransjen. Du får en rekke fordeler gjennom vår spesialkunnskap innen området.

Praksisutvikling AS

Spesialister på regnskap for tannleger og leger. Her kan du få god bransjeforståelse, gode råd og et høyt faglig nivå. Et voksende selskap med over 20 års erfaring.

Bildegalleri

  • On Time Regnskap AS Regnskap, Oslo - 1
  • On Time Regnskap AS Regnskap, Oslo - 2
  • On Time Regnskap AS Regnskap, Oslo - 3