Om Optik Spesialbutikken Jekta Storsenter

Optik Spesialbutikken i Nord Jekta Storsenter er en lokal optiker på Jekta Storsenter. I butikken vår på Jekta legger vi også stor vekt på klokker, og har til enhver tid et stort utvalg av klokker. Hos oss finner du kjente merker i alle prisklasser som blant annet Raymond Weil, Certina, Seiko og mange flere. Vi tilbyr også reparasjon av de fleste armbåndsur.Velkommen innom for en hyggelig handel!

Optik Jekta AS er en lokal optikerbedrift på Jekta Storsenter. Optik Spesialbutikken i Nord ble åpnet i 1967 av Roald Skogvik, som videre har åpnet butikken Optik Jekta AS i 1997 på Jekta Storsenter. I over 20 år har Steffen Hansen jobbet som daglig leder her.

I tillegg til 4 dyktige optikerassistenter består staben av tre erfarne optikere med spesial godkjenning på kontaktlinser. Vi har fokus på helse og kvalitet i arbeidet vi gjør, og har derfor et moderne utstyr for å kunne gi deg som kunde de beste brilleglassene på markedet. I tillegg har vi de siste trendene innen brilleinnfatninger og solbriller.

Optik Spesialbutikken Jekta Storsenters valgte linker

Bildegalleri

  • Optik Spesialbutikken Jekta Storsenter Optisk forretning, Tromsø - 1
  • Optik Spesialbutikken Jekta Storsenter Optisk forretning, Tromsø - 2
  • Optik Spesialbutikken Jekta Storsenter Optisk forretning, Tromsø - 3

Omtaler om Optik Spesialbutikken Jekta Storsenter

Mulige nummerkombinasjoner

776071807760 7180776 07 18077 60 71 80