Om firma

Tak- og fasadetjenester for privat og næring. Alle overflater er til enhver tid utsatt for forurensing, enten om det er ved en bilvei, skog eller sjø. Dette vil tære, og maling alene er ofte ikke nok beskyttelse over tid....

Les mer om bedriften
Telefonnummer
466 30 ...
Adresse

Moltmyra 15

7091 Tiller

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Tak- og fasadetjenester for privat og næring. Alle overflater er til enhver tid utsatt for forurensing, enten om det er ved en bilvei, skog eller sjø. Dette vil tære, og maling alene er ofte ikke nok beskyttelse over tid. Derfor anbefales det å vaske både hus og tak minst én gang i året. Vi i Optimal Fasade ønsker å hjelpe deg med dette, og tilbyr derfor vasketjenester av alle overflater.

Optimal fasade

Optimal fasade er et lite firma som opererer i Trøndelag, og tilbyr tjenester som tak- og fasadevask, høytrykksvask av alle overflater, sandblåsing, og overflatebehandling. Inspeksjon med drone effektiviserer arbeidet, og sparer mye tid for kunde og oss. Generell vedlikehold av eiendom kan vi også hjelpe deg med, som trefelling og andre lignende oppgaver. Med mobile enheter er vi raskt på plass og selvforsynt på mindre oppdrag!

Optimal Fasades valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Optimal Fasade

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Optimal Fasade er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

O.A DAHL OPTIMAL

Org.nr:

927868679

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

81.220 Utvendig rengjøring av bygninger og industriell rengjøring

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

46630172

4663 0172

466 30 172

46 63 01 72