takfornying 

treff 38 bedrifter i dette området

Takfornying AS

Vestfjordveien 543142 Vestskogen

Malerfirma Tore Ask & Sønn AS

Sagveien 63160 Stokke
logo

Malerfirma Tore Ask & Sønn AS ble stiftet i 1960, og utfører i dag alt innen tapetsering, gulv, flis og maling i Vestfold og omegn!

Bolig Eksperten Alixander Fredriksen

Evjensvegen 307300 Orkanger
logo

Boligeksperten er et firma med lang erfaring innenfor håndtverkerbransjen, vi bygger kvalitet og har kjærlighet for faget vårt.Vi tar på oss oppdrag i både Trøndelag og Viken/Oslo

Uni Tak AS

Tiurvegen 103940 Porsgrunn
logo

Uni Tak AS er en taktekker-bedrift som er lokalisert i Porsgrunn, og betjener hele Telemark og Vestfold.Bedriften ble stiftet August 2013 og holder høyt servicenivå og god kvalitet.Vi bruker produkter som er kjent i markedet og gjennom våre gode innkjøpsavtaler har vi konkuransedyktige priser.

Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS

Åpent

Sjekteveien 20A4624 Kristiansand S
logo

Har du planer om å friske opp stuen, kjøkkenet, gangen eller soverommet? Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best for deg!

Arctic Vedlikehold AS

Stengt

Olsborgveien 199321 Moen
logo

Taktekker. Vi utfører alt innen takarbeid, ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Tak-Vest AS

Stengt

Ulvenvegen 305210 Os
logo

Vi består av fagfolk med flere års erfaring fra byggebransjen, og har gjennom mange år opparbeidet oss et godt rykte blant våre kunder. Tak Vest er med vår samarbeidspartner Os Blikk & Fasade AS, totalleverandør innen tak og fasade. Vi leverer følgende tjenester: Taktekking, Blikkenslagertjenester og Skjøtefrie takrenner. Vi har også serviceavtaler knyttet til våre tjeneste

Husfix AS

Stengt

Vogellund 311394 Nesbru
logo

Vårt firma utfører ombygging, maling og diverse konstruksjons- og reparasjonsarbeider rundt huset.Vi spesialiserer oss på fasaderehabilitering, ombygging, maling, små og store reparasjoner, oppussingsarbeider, finpuss og mye mer! Vi påtar oss både innvendige og utvendige male- og konstruksjonsarbeider.

Stilrent

Stengt

Solbergfaret 164905 Tvedestrand
logo

Vi leverer kundetilpassede renholdstjenester tilnæringsliv og privateVi har bred kompetanse på vinduspuss, persiennevask, fasadevask og dagligrent.Finn et fagfelt i menyen og se om det er noe vi kan hjelpe dere med.En stolthet for yrket har gitt oss mange faste kunder.

Optimal Fasade

Åpent

Moltmyra 157091 Tiller
logo

Tak- og fasadetjenester for privat og næring. Alle overflater er til enhver tid utsatt for forurensing, enten om det er ved en bilvei, skog eller sjø. Dette vil tære, og maling alene er ofte ikke nok beskyttelse over tid. Derfor anbefales det å vaske både hus og tak minst én gang i året. Vi i Optimal Fasade ønsker å hjelpe deg med dette, og tilbyr derfor vasketjenester av alle overflater.

Hændt AS

Stengt

Skeisvegen 212652 Svingvoll
logo

Vi utfører oppdrag innenfor det meste du skulle ha behov for. Vi er opptatt av at kundene våre skal være 100% fornøyde!Vi tar på oss det meste av oppdrag du skulle ha behov for hjelp til.Noe av det vi driver med:-Alt innen maling og sparkling.-Snekkeroppdrag.-Dør/vindu utskifting.-Gulvlegging.-Terrasse konstruksjon.-Flislegging i tørresoner.-Oppussing-Hagearbeider-Takreprasjoner og takfornying.Og mye mer..

Multi-Fix AS

Knippgrenda 262410 Hernes

Takfornying Øst AS

Bergstubben 81727 Sarpsborg

Øst Bolig og Takfornying AS

Åsgarden 151746 Skjeberg

Maleren Kristiansand AS

Stengt

Henrik Wergelands gate 134612 Kristiansand S

Din Vaktmester AS

Stengt

Ingvald Ystgaards veg 17047 Trondheim

Takfornying Privat AS

Vestfjordveien 543142 Vestskogen

K R Johansen Blikkenslagerservice

Hagavegen 312312 Ottestad

Takfornyer'n AS

(5)

Anholttoppen 63160 Stokke

Drammen Takfornying v/ Fredriksen

Røsslyngveien 173030 Drammen

Einarsen Takfornying AS

Arne Garborgs veg 17D7071 Trondheim

Namdal Takfornying AS

Klingavegen 18827822 Bangsund

Takfornying Tomas Soltysik

Apotekerbergan 277074 Spongdal

Sk Takfornying AS

Nordliskrenten 13271 Larvik

Agder Tak AS

(5)

Revestien 94707 Vennesla