Om Optimal Sikkerhetssystemer avd Moss Låsservice

Våre tjenester består hovedsaklig av Service og utrykning på våre boligalarmkunder, låsesmedtjenester og nøkkelservice. Vi selger og skaffer et stort spekter innen sikkerhetsprodukter: Nøkler, Låser, låssylindre, låsbeslag, låssystemer, dørvridere, dørlukkere, dørautomatikk, porttelefoner, kodelåser, alarmutstyr, ringeklokker, elektromateriell, brannrømningsstiger, slukkemidler, pulver og skumapparater, nøkkelskap med mer.

Låsservice 24 timer

Trenger du øyeblikkelig hjelp må du ikke være redd for å ringe oss på telefon 69 14 90 00.

Vår låsservice er tilgjengelig for deg hele døgnet.Som aktive i sikkerhetsbransjen i over 20 år har vi hjulpet bedrifter og privatpersoner med sikkerhetsløsninger innen alt fra alarmvarsling til mekanisk sikring.

Vår assistanse er tilgjengelig 24 timer i døgnet enten det gjelder utrykning på alarmhendelser, om det skulle oppstå problemer med en lås eller om det trengs å sikre bygget etter et innbrudd. Vi har et stort sortiment med det meste av låskasser, låssylindere og nøkler. Vi har en stor maskinpark av nøkkelslipemaskiner med tilbehør, for kopiering av de fleste typer nøkler. Lurer du på noe er det bare å ta kontakt på e-post eller telefon.

Låssystemer

Leveranse på låssystemer utgjør en stor del av det vi jobber med.

Har du spørsmål om låssystemer?

Ønsker du å etterbestille systemlås eller nøkkel eller kanskje bestille et nytt system?

Vi leverer nøkler og låser til alt av låssystemer. Trenger du et nytt låssystem kan vi skreddersy et system til ditt behov.

Skriv en e-post til [email protected] eller ring oss på telefon, så hjelper vi deg.

Boligalarm og andre former for varsling

Alarmer er der for å varsle når ulykken er ute for å kunne iverksette tidlig tiltak for å redusere skade. Vi kan levere et stort utvalg alarmer til de fleste behov. Vårt hovedfokus på dette området er boligalarmsystemer, der vi etter beste emne skreddersyr løsninger for å oppnå et optimalt resultat. Vi er tilknyttet en FG-godkjent alarmstasjon som vi samarbeider med. Vi er registrert som vaktselskap og rykker raskt ut om alarmen skulle gå og ikke bli avstilt.

Optimal Sikkerhetssystemer avd Moss Låsservices valgte linker

Bildegalleri

  • Optimal Sikkerhetssystemer avd Moss Låsservice Sikkerhetsselskap, Moss - 1