Optimal Sikkerhetssystemer avd Moss Låsservice logo

Optimal Sikkerhetssystemer avd Moss Låsservice

Om firma

Våre tjenester består hovedsaklig av Service og utrykning på våre boligalarmkunder, låsesmedtjenester og nøkkelservice. Vi selger og skaffer et stort spekter innen sikkerhetsprodukter: Nøkler, Låser, låssylindre, låsbeslag,...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
69 14 90...
Adresse

Varnaveien 39A

1526 Moss

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

8:00 - 15:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Våre tjenester består hovedsaklig av Service og utrykning på våre boligalarmkunder, låsesmedtjenester og nøkkelservice. Vi selger og skaffer et stort spekter innen sikkerhetsprodukter: Nøkler, Låser, låssylindre, låsbeslag, låssystemer, dørvridere, dørlukkere, dørautomatikk, porttelefoner, kodelåser, alarmutstyr, ringeklokker, elektromateriell, brannrømningsstiger, slukkemidler, pulver og skumapparater, nøkkelskap med mer.

Låsservice 24 timer

Trenger du øyeblikkelig hjelp må du ikke være redd for å ringe oss på telefon 69 14 90 00.

Vår låsservice er tilgjengelig for deg hele døgnet.Som aktive i sikkerhetsbransjen i over 20 år har vi hjulpet bedrifter og privatpersoner med sikkerhetsløsninger innen alt fra alarmvarsling til mekanisk sikring.

Vår assistanse er tilgjengelig 24 timer i døgnet enten det gjelder utrykning på alarmhendelser, om det skulle oppstå problemer med en lås eller om det trengs å sikre bygget etter et innbrudd. Vi har et stort sortiment med det meste av låskasser, låssylindere og nøkler. Vi har en stor maskinpark av nøkkelslipemaskiner med tilbehør, for kopiering av de fleste typer nøkler. Lurer du på noe er det bare å ta kontakt på e-post eller telefon.

Låssystemer

Leveranse på låssystemer utgjør en stor del av det vi jobber med.

Har du spørsmål om låssystemer?

Ønsker du å etterbestille systemlås eller nøkkel eller kanskje bestille et nytt system?

Vi leverer nøkler og låser til alt av låssystemer. Trenger du et nytt låssystem kan vi skreddersy et system til ditt behov.

Skriv en e-post til system@o-s.no eller ring oss på telefon, så hjelper vi deg.

Boligalarm og andre former for varsling

Alarmer er der for å varsle når ulykken er ute for å kunne iverksette tidlig tiltak for å redusere skade. Vi kan levere et stort utvalg alarmer til de fleste behov. Vårt hovedfokus på dette området er boligalarmsystemer, der vi etter beste emne skreddersyr løsninger for å oppnå et optimalt resultat. Vi er tilknyttet en FG-godkjent alarmstasjon som vi samarbeider med. Vi er registrert som vaktselskap og rykker raskt ut om alarmen skulle gå og ikke bli avstilt.

Optimal Sikkerhetssystemer avd Moss Låsservices valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Optimal Sikkerhetssystemer avd Moss Låsservice

Omsetning

2 248 tkr

Fortjenestemargin

-26.40 %

Antall ansatte

3

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Optimal Sikkerhetssystemer avd Moss Låsservice er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

OPTIMAL SIKKERHETSSYSTEMER AS

Org.nr:

998583012

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

80.100 Private vakttjenester

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

28.05.2012

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

69149000

6914 9000

691 49 000

69 14 90 00