Orkanger Fysioterapi og Osteopati AS logo

Orkanger Fysioterapi og Osteopati AS

Om firma

Vi er til sammen 12 fysioterapeuter og osteopater som er lokalisert sammen i Grønørveien 24 på Orkanger. Firmaet har eksistert siden 1980, da under navnet Orkanger Fysikalske Institutt og ble etablert av Nils Høeg og Trond...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
72 48 00...
Adresse

Grønørveien 24

7300 Orkanger

Hjemmeside og e-postGå til hjemmeside

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Vi er til sammen 12 fysioterapeuter og osteopater som er lokalisert sammen i Grønørveien 24 på Orkanger. Firmaet har eksistert siden 1980, da under navnet Orkanger Fysikalske Institutt og ble etablert av Nils Høeg og Trond Selven. Siden da har vi vokst i et noe ujevnt tempo, og dekker i dag hele Orkdal kommune samt noen pasienter fra nabokommuner.

TRENING

Vi tilbyr treningsmedlemskap for personer over 14 år. Vi gir en personlig gjennomgang av treningsprogram til alle våre medlemmer ved tegning av medlemskap. Alle våre ansatte er kvalifiserte terapeuter med bred kunnskap om helse og trening. Vi tilbyr flere typer medlemskap, se på prislisten for å se hva dekker ditt behov.

Orkanger Fysioterapi og Osteopati ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Orkanger Fysioterapi og Osteopati AS

Omsetning

5 192 tkr

Fortjenestemargin

-7.30 %

Antall ansatte

3

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Orkanger Fysioterapi og Osteopati AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ORKANGER FYSIOTERAPI OG OSTEOPATI AS

Org.nr:

980402509

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

86.902 Fysioterapitjeneste

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

30.11.1998

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

72480030

7248 0030

724 80 030

72 48 00 30