Om Os Dyreklinikk AS

Vi har en godt utstyrt smådyrsklinikk, med digitalt røntgen, egen tannklinikk med tannrøntgen og tannenhet, eget operasjonsrom med gassanestesi og overvåkningsenheter.

Klinikken ble startet av veterinær Eva-Kristin Lunde i mars 1995 som en enmannsbedrift, og har i løpet av årene vokst i både antall ansatte, kunder og pasienter. Nå er vi tre veterinærer og seks dyrepleiere/assistenter. I tillegg har vi også regelmessige tilskudd av flinke dyrepleierstudenter som ønsker praksis.

En oversikt over våre hyggelige ansatte finner du helt nederst på siden!:)

November 2015 flyttet vi inn i nye, flotte lokaler på Hjelle. Her er det lyst og åpent med et stort resepsjonsområde. I butikken selger vi utstyr, veterinærfôr og vedlikeholdsfôr. Vi har tre behandlingsrom for smådyr og et eget hestemottak. Dyrepleierne har sitt eget rom til sine pasienter, og vi har et eget "stillerom" for pasienter som skal ha det rolig i forbindelse med innsovning før narkose etc.

Vi har også et eget rom der du kan sitte med dyret ditt ved avlivinger. Der vil du få den tiden du trenger med ditt dyr. Etterpå har du mulighet til å gå ut egen utgang på baksiden av bygget fremfor gjennom resepsjonsområdet.

Pasientene våre har store oppstallingsbur, og vi har adskilt oppstalling for hund og katt. Katteoppstallingen har plass til minst åtte katter, og burene er støy- og refleksjonsfrie. Burdørene er gjennomsiktige og vender ut mot rommets vindu, så kattene kan se ut av vinduet, noe vi vet de liker. Vi har også et eget isolasjonsrom der dyr med mistanke om smittsom sykdom oppstalles.

På smådyrsklinikken er vi godt utstyrt med blant annet digitalt røntgen, tannklinikk med tannrøntgen og tannenhet/-utstyr, operasjonsrom med gassanestesi og overvåkningsenhet med mulighet for to operasjoner parallelt, eget laboratorium med analysemaskiner for blodkjemi og hematologi. Vi har dessuten ultralydapparat, blodtrykksmåler og EKG. På hestemottaket tar vi inn hester for rutinebehandlinger, røntgen, endoskopi av luftveier med mer.

Vi kan oppstalle dyret ditt utover dagen, eller natten over, dersom det skulle være påkrevd.

Vår veterinær Eva-Kristin Lunde jobber også mye med hest i distriktet og på klinikken. Hun har faste kjøredager tirsdag og torsdag hver uke, der hun bare jobber med hest og reiser rundt i omegn etter avtaler med hesteeiere. Bestilling av slike avtaler gjøres via klinikken, som setter opp kjøreruter hver uke. For timebestilling ring 56 30 55 60.

Os Dyreklinikk AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Os Dyreklinikk AS Veterinær, Bjørnafjorden - 1
  • Os Dyreklinikk AS Veterinær, Bjørnafjorden - 2
  • Os Dyreklinikk AS Veterinær, Bjørnafjorden - 3
  • Os Dyreklinikk AS Veterinær, Bjørnafjorden - 4
  • Os Dyreklinikk AS Veterinær, Bjørnafjorden - 5
  • Os Dyreklinikk AS Veterinær, Bjørnafjorden - 6

Omtaler om Os Dyreklinikk AS

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

563055605630 5560563 05 56056 30 55 60