Om Oslo City Legesenter

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

T

Thach Vincent Cao Nguyen

moreThanAYearAgo

Time på dagen. Dårlig service på ultralyd. Ikke høflige ansatte.

lars

moreThanAYearAgo

Ventet i over en time på å ta en blodprøve som kostet 1000,-. fikk også kjeft fordi jeg spurte om jeg kunne få faktura, noe de ikke fikk til.

Remi

moreThanAYearAgo

Bestilte time online noe som var veldig enkelt og oversiktlig. Legen som tok i mot meg var ærlig, effektiv og nøyaktig. Betjeningen i resepsjonen og hun som tok prøver var serviceminded. Noe dyr i pris, men absolutt hvert det når man får så god service og ikke minst at man får en rask avgjørelse/diagnose. Kommer definitivt til å bruke dere igjen.

Kim

moreThanAYearAgo

Fikk time hos urologen på to dagers varsel. Veldig enkelt å bestille gjennom deres nettløsning. Legen tok seg god tid, lyttet godt og utstrålte faglig tyngde i sine undersøkelser og konklusjoner. Alt i alt et godt tilfredsstillende legebesøk.

responseFromCompany

Hei Kim! Takk for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at du er fornøyd med behandlingen!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Med fastlege på ferie og akutt problem, fikset de greit opp. Dr. Eliassen var en empatisk mann. Trekker en stjerne da det var noe dyrt, men pluss for empati og enkel bestilling.

responseFromCompany

Hei Stian. Takk for hyggelig tilbakemelding!

Benedicte

moreThanAYearAgo

Bestilte time på nettet, enkelt og greit - og fikk god oppfølging hos lege. Veldig fornøyd.

responseFromCompany

Hei Benedicte! Takk for en hyggelig melding, og velkommen tilbake!

C

Christopher

moreThanAYearAgo

Oslo City Legesenter hadde kort ventetid, og var litt rimeligere enn f.eks. Volvat, men det var det eneste som kunne vært bra med disse.

Lite vennlige, unøyaktige, tok seg lite tid og skitne lokaler er stikkord som passer for Oslo City Legesenter.

Siste gang vi drar hit på privat time.

responseFromCompany

Hei Christoffer,

Vi beklager at du hadde en dårlig opplevelse hos oss!
Tilbakemeldingen er tatt opp internt, og vi vil gjøre vårt ytterste for å forbedre oss på de punkter du nevner.

Et større oppussingsprosjekt er allerede godt i gang for å freshe opp lokalene våre.

Med vennlig hilsen
Oslo City Legesenter

Cecca

moreThanAYearAgo

Var her i går, og kjenner meg ikke igjen i det som står under. Opplevde personalet som hyggelig og er fornøyd med behandlingen.

Dyrere enn hos fastlegen, men med time samme dag var det helt klart verdt det.

Lene

moreThanAYearAgo

Legen jeg var hos var veldig hyggelig og virket flink. Men: over telefon fikk jeg i etterkant fornyet resepten min. Men da jeg skulle hente den, var den ikke der, legen hadde glemt å skrive den og hun skulle ikke tilbake på jobb før mange dager. Det ble litt krise for meg. Så jeg har ikke gått dit siden.

Annelie

moreThanAYearAgo

Meget uhyggelig lege, ville ikke høre på mine problemer, som var akutte, og etter 6 minutter ble jeg kastet ut. 870 kr. Meeeeget useriøs bedrift. Styr unna!

Jørg Bergheim

moreThanAYearAgo

Har brukt Finn Eliasse noen ganger. Selv om konsultasjonene stort sett vært korte, fikk jeg gehør for mine problemstillinger og legen opptrådte svært empatisk. Han virker aldri belærende men har en mild og profesjonell måte å fremme sin vurdering på. Føler meg alltid bedre (psykisk) etter en time med ham.

Elin

moreThanAYearAgo

Elsker det online booking systemet (som også fungerer på pad!). Da kan jeg selv sjekke når det passer med legen jeg ønsker. Time inne veldig kort tid! Og her jobber noen av landets beste. Og så er det jo super sentral beliggenhet.

Gudrun Odlang

moreThanAYearAgo

Bestilte time på nettet sent kvelden før, kom inn som avtalt, ble undersøkt, fikk nødvendige medisiner og dro hjem. Medisinene virker. Så det betyr vel at diagnosen var rett. Veldig fornøyd.

responseFromCompany

Hei Gudrun! Takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at medisinene fungerer. God bedring! :)

Vanessa

moreThanAYearAgo

Det faktum at de har en av norges desidert beste gynekologer på plass, gjør at jeg velger å gå hit. Aage Husebye er et funn for oss pasienter, aldri før har jeg truffet en så erfaren, dyktig og empatisk lege.

responseFromCompany

Hei Marianne. Tusen takk for tilbakemeldingen! Jeg skal viderebringe dine rosende ord til Aage, det setter han nok stor pris på! :)

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Veldig enkel bestilling av time og ledige timer på dagen. Man slipper å vente og får gå til lege nesten rette etter man kommer inn. Profesjonell lege som utførte alle prosedyrer raskt og uten ubehag. Vil gjerne anbefale senteret til alle som ikke vil kaste bort tid og vil gjøre alt raskt og effektivt.

responseFromCompany

Takk for positiv tilbakemelding! Det setter vi stor pris på :)

Rakel

moreThanAYearAgo

Jeg har benyttet Oslo city legesenter fast i to år og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har brukt Finn Eliassen, han er en hyggelig, empatisk lege som jeg kan snakke med alt om! Resepsjonistene er imøtekommende og koselige.

responseFromCompany

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, Rakel! :)

Anonym

moreThanAYearAgo

Time på dagen, grei nok lege, litt slitent kontor og stol.

responseFromCompany

Takk for tilbakemelding!

Kontoret er nå pusset opp, og vi lover at en ny stol er på plass til neste gang du kommer tilbake! :)

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jeg trengte å snakke med gynekologen en måned etter behandlingen og da jeg forsøkte å forklare problemet mitt sa hun at "dette er noe du kan leve med". Fikk ikke kommet til orde. Svært arrogant lege synes jeg. Resepsjonen var heller ikke særlig imøtekommende. Anbefales ikke.

Jannicke

moreThanAYearAgo

Gynekologen var ikke så veldig imøtekommende, en dame. Og hun gjorde feil med prøvene. Jeg fikk tilbud om ny time, men ville ha pengene igjen. Da mente de plutselig at de ikke hadde gjort noe galt. Useriøs bedrift

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Her finner du erfarne, samvittighetsfulle og hyggelige leger med kort ventetid.

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

210801012108 0101210 80 10121 08 01 01